torstai 22. joulukuuta 2011

Kumitissi katastrofi

  Valitettasti osa naisista ken on yrittänyt päästä keinotekoisesti rinnanmitan edelle luomusiskoistaan, onkin joutumassa luovuttamaan etumatkansa. Sillä PIP:n (Poly Implant Prothese) implanttien kanssa on ilmennyt ongelmia. Ranskassa yksin tulilinjalla on noin 30 000 naiselle on näitä laitettu ja kautta maailman kaiken kaikkiaan 300000 naiselle. Uutisessa ei selviä, että onko kumitissejä siis ilmoitettu määrä, vai onko joukossa parittomia tapauksia. Suomalaisille siskoillekin on kuulemma niitä tungettu patalappujen lisätäytteeksi Virossa. Ja yllätyksenä ei voitane pitää, että valmistayhtiö on lopettanut toimintansa.
 http://www.hs.fi/kotimaa/My%C3%B6s+Virossa+laitettu+vaarallisiksi+ep%C3%A4iltyj%C3%A4+rintaimplantteja+/a1305551892177

  Poikkeuksellisesti talkkari on valanut tinaa ja katsonut kahviporoja, sekä niistä vapaasti tulkiten eräältä tissien toppauksi järjestelevältä firmalta voi tulla jonkinmoinen tiedoite. Samoin mitä todennäköisimmin eräiltä julkisuudessa pörräävältä on odotettavissa jonkinmoinen lääketieteellinen analyysi omasta ja / tai kohtalotovereiden kumitissien tulevasta kohtalosta. Talkkari ei tohdi antaa ennustuksen nimiä julki, sillä erikoisjulkaisut kun elävät näillä "uutisiksi" luokiteltavilla lööpeillä. Kummasti kyllä, kun kahvinporoja siinä katseli, niin jonkinmoinen rasvan tai ihran tapainen kelmu nousi pintaan.

  Talkkari kuunteluttaa muijallaan tätä kappaletta, kun alkaa kumitisseitä juttelemaan ylipäätänsä:
http://www.youtube.com/watch?v=VrybXOYyXA4 
  Ei nimittän tuo naaraani kyllä tarvitse mitään toppauksia lisää ja luomussahan talkkarin silmä lepää, kun silmä välttää.
 Ja kas puheet kyllä loppuvat, mutta talkkari saa kyytiä.

 Päivitys k:lo 14:35 Talkkari ei juuri muita lehtisiä tullut katselleeksi asian tiimoilta, eli lyhysti virsi kaunis: Tiedoitteen tynkää eräältä firmalta oli julkaistu iltapäivälehdessä aamuyön tunteina k:lo 04: 56. Talkkari oli silloin muijan vieressä ja unissaan puristeli akkansa luomuja. ( tarkastettu tieto vaimolta ).