maanantai 12. joulukuuta 2011

Unileluja putkassa.

 Taas on  poliisi osoittanut sen lempeämmän puolensa itsestään vaihteeksi, on ottanut torkkuja putkassa ja tällä kertaa Pohjois- Savon Suonenjoella. Mutta mitä sitä rankaisemaan tai edes syyttelemään mistään, kun ovat itse päättäneet empiirisen tutkimuksen suorittaa putkatilojen soveltuvuudesta päivätorkkujen pitämiseen. Savolais- poliisella on ollut aivan varmasti epäitsekkäät ajatukset kaiken kannustimena. Vaikka minuutti- vuokralla antaa ihmiselle mahdollisuus lailliseen päivätorkkuun, kas kun se kätevästi tapahtuisi poliisin tiloissa ja valvonnassa. Jollaihan putkien vajaakäyttöä pitää paikata ja tehostaa.
  Nyt pitää eduskunnasta heti kerätä ne kaikki torkkupeitot todelliseen hyötykäyttöön, sisäasianministeriön poliisihallituksen ja Paateron erikospäätöksellä ja mahtimääräyksellä torkkupeitot tulee jakaa eri poliisilaitosen kesken ja jatkokehittää palvelua Suonenjoella aloitettua tutkimusta.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011121214930421_uu.shtml 

  Sekä ehdottomasti syyttäjävetoinen poliisitutkinta tulee peruttaa ja torkahdelleiden poliisien pitäisi päästä lepolomalle ja antaa vielä poliisien korkein arvomerkki.


 Jk. Useista yhteydenotoista huolimatta Talkkari ei ala toimimaan minään organisaattorina, joka alkaisi jakamaan torkkupeittoja sekä unileluja poliisiasemille, jossa on putka. Siis kukin on huolestunut putkan lattian / kiinteän vuoteen sopivuudesta päivätokkujen pitämiseen, niin lähettäköön itse, vaikka nimettömänä poliisilaitoksille. Siellä yleisesti tiedettäneen, millaiset on tarpeet.

 Mutta eräs poliisi otti yhteyttä asian tiimoilta: Toivomuksen on, että ettei heille lähetettäisi VAALEANPUNAISIA NORSUJA unileluksi, aiheutta kuulemma tramoja heille, varsinkin nestepitoisen illan jälkeen.