perjantai 2. joulukuuta 2011

Musiikkitalon kummallisuuksia ? ? ?

 Taas on turkulaisten suunnitelema ja osin ulkomaisten rakentama, uusi uljas ja parjattu monumenttimme uutisissa, talkkarinkin osittain rahoittaman Musiikkitalo. Onhan siellä tullut pari kertaa käytyä ja onnekseen vielä useammin ohi kuljettua, niin silmiin pisti ihan ammatillisessa mielessä tämä uutinen:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/musiikkitalossa-ilmeni-vika---ohikulkijat-ihmeissaan---katso-kuvat/art-1288432360931.html
 
  Talkkarikin voi ja saa tituleerata ihan perustellusti itseään tekniseksi isännöitsijäksi, niin paremmin ymmärrettävänä ja perusteellisemmin vastasi toimittajalle: Talo täyttää kaikki rakentamisen normit ja jopa tietyiltä osin ylittää ne ja rakennusvalvontaviranomaiset ovat talon hyväksyneet, niin suunnitelmien kuin toteutuksen osalta käyttöön. Ikkunoiden huurtuminen ulkopuolelta ei ole tullut aivan odottamatta, Kun ikkunat tehdään nykynormien mukaan, niin talon sisällä oleva lämpö ei pääse lämmittämään ulointa lasia.

 Helvetti, tässä yhtenä aamuna vieressä oleva Sanoma-talon ikkunat olivat aivan samanlailla huurussa, joten ilmiö on aivan normaali. Vai eikö toimittaja ole vilkuillut oman työpaikkansa ikkunapintoja, Sanoma-talossa ? ? ?