keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Junailua

  Talkkari on tässä päättänyt hieman pienentää hiilijalan-jälkeään ja kasvattaa atomi-jalanjäläkeä, alkamalla käyttämään junaa työmatkoilla. Siis tämä päätöshän syntyi talkkarin, ei talkkarin akan päästä ihan niinkuin varmemman vakuudeksi tässä todettakoon.
  Samalla on saanut hieman oppia uusia kieliä mutta mitä kieliä, niin talkkarilla ei kaikista ole hajuakaan. Savohan menee jo täydestä, sillä vastuuhan siirtyy kuulijallw. Hämeen kanssa on huomattavan paljon hieman hitaampaa. Tänään kun kommentoi, niin vastauksen saa huomenna ja pidemmän sitten ensi viikolla.
  Jos tällä kokemuksella alkaisi ns. matkustamaan pummilla, niin laskennallisesti tarvittaisiin noin 7 päivän edestakainen matkustelu, niin rangaistusmaksu olisi koossa. Eräskin "lädy" hekumoi sillä, että näkisi taas jonkun joutuvan noloon tilanteeseen, mutta samaan hengenvetoon kertoi tyttärensä tulevan yhtiön järjestämälle joululounaalle, vaikka on ollut siellä viimeeksi kesätöissä vuonna 2005. Siis kuka taas on se ns. rehellinen ? ? 

  Talkkarikin on joutunut kerran tarkastajan uhriksi, mutta tyynesti tuli sanottua: En muuten ole sitten ostanut lippua. Tarkastaja alkaa kirjoittamaan maksua ja tiivaa siinä henkilöpapereita. Eihän talkkari niitä anna tuntemattomalle, eli taasen tuli pientä kiistaa asiasta, poliisilla vielä uhkailivat. Ei talkkari enään viitsinyt vedättää lisää, niin kaivoi muijan ostaman kausikortin esille. Kyllä siinä osastossa naurua kelpasi, ihan pääteasemalle asti.