keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Päivät vähenee . . . vuosi lopuillaan.

  Vielä itsekukin joutuu rykäisemään vuoden viimeisinä päivinä viimeiset hikipisarat töissä. Talkkarin kavereista tosin jokunen on lähetellyt viestiä "jostain" missä hikoilu johtuu ympäristöstä. Tallinnan strippariluolat eivät lienevät ole kyseessä, vaan raukat on menneet Thaimaahan kärvistelemään. Nooh, väärälle miehelle vittuilivat sillä rakettien myynti on alkanut. Toki talkkarilla on jonkinmoinen varasto edellisiltä vuosilta jäänyt paukuteltavaa ja melko taitavana kemistinä Talkkari voi itse tehdä raketteja ja paukkuja. Kuten häissään, neljäs toista, 04.02 vuonna 2000- jotain. Tali-Ihantalan tykistökeskitys oli vain hieman kovenpi, kuin talkkarin järjestänä ilotulitus, vain hieman.
 
  Joillakin talkkari kavereilla odottaa siis yllätys, jahka pääsevät kulkuset kilisten Thaimaasta takaisin arkisen aherruksen pariin. Vähintäänhän se postilaatikko lähtee kiertoradalle, kuten pihalla pikkupojat ovat kiitettävästi pitäneet perinnettä yllä pihapoliisin postilaatikon osalta. EI auttanut viimevuosienkaan laatikon poistaminen, sillä kun uudenvuoden jälkeen laatikko palasi paikalleen, niin vähintääkin seuraavana iltana se vaihtoi olomuotoa tai osoitetta.

  Täten siis annettakoon Talkkarin rakettivaroitus ilmalaivoille- ja aluksille : Hangon ja Helsingin väillä kompanssisuuntien 182, 22 astetta ja 355, 96 astetta, mangneettisen pohjoisen suuntaan, lakikorkeuden ollessa maksimissaan 13 897 metriä. Kello 23.57- 23.59 välisenä aikana ja muutama tunti 01.01.2012 puolella.
   Ihan varmuuden maksimoimiseksihan tuo korkeus on niin korkea, koska ajopanosta laitettaessa tuli pieni pilkkuvirhe laskelmissa ja Talkkari ei enään viitsinyt purkaa niin komeaa rakettia.