sunnuntai 11. elokuuta 2013

Citroën 2CV + muu . . .

  Talkkari kun on tälläkin hetkellä ns. pahuuden ytimessä, niin talkkarien salaseuran salainen asiamies oli pakko laittaa asialle . . . muutaman huhun kumoamiseksi.
  Eli lyhyen ytimekkäästi ja muiden väittämän mukaan, Mia Maria Johannan rättäri seisoo kököttää edelleen Riihimäen Bronx:ssa (Peltosaari) . . . Jossain Uranuksenkadun luona . . . ja siellä kaupungin vuokra- asuntojen ympäröimänä . . .  Eli kun  Laa- Laa jäi kiinni ratista torstaina kera glamourisen Tukiaisen, niin Hämeenlinnasta joutuivat kutsumaan apuun  Hipsu:n ja Pai:n tuon legendaarisen audikuskin . . . Ja matka jatkui Vantaalle käräjäoikeuteen . . . tunnetuin tuloksin.
  Luultavasti ja mitä toden näköisesti niin Hipsu kuin Pai asuvat alueella . . . Ja  Laa- Laa kera Tukiaisen olisivat sulostuttaneet / hakeneet "jotain" ao. henkilöiltä . . . aikaisemmin iltasella . . . ja joku v- mäinen naapuri kateellisena olisi sitten käräyttänyt Laa- Laa:n ratista.

  Kummallisena juttuna elää Julian Miamin reissu, kun pitäisi vielä tavata rehtori ja aloittaa koulu . . . Ilmassa täytyy olla "suuren urheilu juhlan tuntua" sillä juttu haisee, kuin Mia Maria Johannan jalkojen väli . . . vähintään.

  Talkkarien salaseuran erikoisosasto aikoo kyllä ottaa asiasta selvää, perin juurin ja tuoda nämä salaliitot kaiken kansan tietoon . . . sen seitsemän kertaa . . .