perjantai 23. elokuuta 2013

Demonien häätöä ja uusi ammatti ? ? ?

  Talkkari on tässä luppoaikoinaan vähän ajatellut Mia Mari Johannan tulevaa ammattia, kun glamourinen tanssi- ja laulu- ura alkaa tympimään.
  Mia Mari Johannallehan on varmaan demonit tuttuja, sekä eroottiskristillinen elämänkatsomus . . . Kirkon piirissä kun on kaikenlaisia hihhuleita ja saarnaajia. Paras tai eniten tienaava on varmaan parantajasaarnaja Pirkko Jalovaara, jonkin tiedon mukaa rouheat 200 000 euroa vuodessa . . .
http://www.hs.fi/kotimaa/a1361944341614

 Samalla kertaa Mia Mari Johanna pääsee irti, niin demoneista kuin pillereistä ja samalla ohessa oppii glamourista saarnaamistaitoa. . . ja onhan "tohtori" Tukiaisella melkoiset meriitit lääkkeistä ja niiden vaikutuksista.
http://www.feissarimokat.com/2010/12/tohtori-tukiainen/
http://www.feissarimokat.com/2011/08/tohtori-tukiainen-osa-2/

  Ensinmäinen parannuskohde voisi olla rakas paras sisko Julia . . . vaikkakin Talkkari epäilee, että tila- Kooma on synnynnäinen . . . mutta ihmeitähän aina tapahtuu.
 Talkkarien salaseuran salainen neuvosto on epälääketieteellisesti miettinyt, että kun Mia Mari Johanna sekä Julia eivät sylje pulloon, niin eiköhän vanhemmilla ole ollut samanlainen "oire" tai "geenit" ja siitä saattaa johtua Julian tila, joko ARND (alcohol related neurobehavioral disorder) eli alkoholialtistuksen aiheuttama keskushermoston vaurio tai PFAS (partial fetal alcohol syndrome) eli osittainen sikiön alkoholioireyhtymä. Toki tämä on täyttä spekulatiota, koska mitään glamourisia terveystietoja ei ollut neuvostolla käytössä, mutta ääretön ihmistuntemus ja pitkältä ajalta . . .