perjantai 30. elokuuta 2013

Karmea kunnianloukkausko ? ?

  Ja taas on itse glamourinen suuruus (vain painonsa puolesta) itse tuo Jollaksen ruhtinatar Mia Mari Johanna Tukiainen antanut itsestään kuulua . . . ja tällä kertaa vuorossa on kunnia ja sen tökeä loukkaus. Kolleegat ovat ottaneet kantaa ja vallitettavasti melkeimpä taisteluitta tulevat alistumaan Tukiaisen määrittelemään 6:n vuoden tuomioon, torkeästä kunnianloukauksesta. Tosin Mia Mari Johanna ei tainnut määritellä, että onko tuomio yhdistetty kaikista kirjoituksista vain onko 6 vuotta linnaa per. kirjoitus vai mitä . . .Ja varmaan korvaussummatkin kohoavat yli100 000 euron, vähintään.

  Talkkari sentään nousee barrikaadelle, tosin suuri joukko ihmisiä tulee valitettavasti samalla vedetyksi mukaan törkeisiin kunnianloukauksiin, syyttäköön siitä kieroa mielikuvitustaan. Sillä kaiken varalta Talkkari aikoinaan pohti hyvää ja kaiken kattavaa "vastuuvapaus" lauseketta.

  Johan on muutamaan kertaa yritetty saada Talkkaria tuomiolle, mutta samalla niin poliisi kuin syyttäjä, puhumattakaan itse oikeusistuimesta olisi saanut tuomita itsensä . . . samaan syssyyn . . .

  Talkkarin "vastuuvapaus" lauseke tiivistyy pariin hyvin harkittuun virkkeeseen:
Kaikkea kirjoitettua ei kannata totena ottaa, täytyyhän sitä muokata, ettei se tule täysin julki. On täysin lukijan oman mielikuvituksen ja päättelykyvyn varassa eroitella totuus ja taru. Ken jakaa sisältöä, sen tekee omalla vastuullaan. 

  Talkkari voi toki tulla vankilassa katsomaan Joe Paskoa, Laupea Lahnaa, kuin myös V.A.L.H.E: n poppoota, eli Talkkarin nimi vaan sinne vierailulistoille.