lauantai 24. elokuuta 2013

Rallin pikataival . . .

  Talkkarin on toistaiseksi pakko tukeutua tämän pikataipaleen selostukseen huhun ja sun muun tiedon varaan, sillä talkkarien salaseuran salainen asiamies on joutunut . . . sairaalaan, epämääräisten oireiden vuoksi . . .

  Eli, glamourisen perinteisesti keikka alkoi "hieman" myöhässä, syy lienee Julian Miamin ajassa oleva kello. Toki paikalle "ulostautui" siis Julia ja myöskin the manageri MC 1% . . . Ja ihan sivuhuomatuksena, molemmat ovat ymmärtäneet auringonoton vaarat . . . ei rusketusta . . . sentään Miamissa ja Thaimaassa aurinko paistaa vähän enemmän . . .  Tai sitten parantuva salainen asiamies joutuu tarkastamaan dataa, sentään kotimaassa ja vain akselilla Järvenpää/Kellokoski- Porvoo.

  Mutta keikalla ei nähty samanlaista menoa, kuin aikasemmin . . . johtuneeko "hieman" pienemmistä pohjista tällä kertaa vai sitten muovimoppitukkien puuttumisesta ? ? ?  Ei Mia Mari Johanna ole entisensä glamourinen kristilliseroottinen- hellokittynauhatanssija, kera vispaamattoman kerman . . . Julia the Kooma toki yritti paikata ammottavaa aukkoa, vaikka mitään tajua ollut musiikin ryhmistä yms.
  Jotain pahaakin . . . sillä Talkkari "järjesti" tyttärensä aviomiehen ao. keikkaa katsomaan, ihan taloudellispoliittisista syistä . . . Kas kun raamattua ei ole tullut ymmärretyksi . . . Tulkaa ja täyttäkää koko maa . . . Ei nyt ainenkaan auta vähän aikaa vippaskostit tai Viagrat . . . siis vuoden kuluttua ja parhaassa parinkaan ole odotettavissa Talkkarille lapsenlapsia . . . vaikka ne niin ihania onkin.