torstai 29. elokuuta 2013

Vedätyksiä . . . taas, sun muuta.

 (Talkkari pahoittelee hieman sekavaa aikajanaa, koska selostus tulee puhelimella ja salaisesta paikasta)
  Nyt alkaa vihdoin ja viimein tapahtua, sillä talkkarien salaseuran salainen asiamies on alkanut löytämään totuuksien siementä . . . Yhtä suurta feikkiä koko Tukiais- sirkus . . . Yhtä sen toista on esim. ennen Karkkilan varsinaista glamour- keikkaa . . . Ei mennyt ihan putkeen koiran ja rojujen hakureissu aikaisemmin, sillä jonkin tiedon mukaan oli ensin rikottu rapun lasi väärästä osoitteesta ja oikea osoitteen löytyessä menty raamit kaulassa asuntoon ja vieläpä otettu "vakuudeksi" tavaroita, sekä Tukiainen tapansa mukaan oli muutoinkin kollannut kämppää ja löytänyt alkoholia . . . loppuhan on sitten  legendaa . . .  otti ja sammui. Ja toki oli jättänyt glamuorisen muiston pullojen suuhun . . . pinkkiä huulipunaa. Sentään kaksikko ehti alta pois, ennen viranomiasten saapumista paikalle.
   Ja jonkun tiedon mukaan itse Woman Mc:n perustaja olisi hotellihuoneessa saanut turpaan keikan jälkeen, lanssia ja poliisia oli tarvittu . . . Ja ei lienee yhtään epäselvää, ken saattoi olla asialla . . .

  Taanoin rättäristä kun loppui polttoaine Helsingissä, niin erääseen lehteen soitettiin ja tapansa mukaan . . . glamourisesti käskyttämällä . . . ja jälleen onnistumatta, koska välirikko oli tapahtunut hovilehtensä kanssa . . . eikä ollut ensinmäinen kerta. Eli ei taida olla paljon ystäviä maailmalla, keltä apuja voisi pyytää . . . EI edes Udi tai Urban ei auta . . .

  Mutta suurin paukku on se, että Jarna itse on vuodattanut sisäpiirin tietoa Mia Mari Johannasta, ilman että tällä on galmourisesti sanottuna: hölkäsen pöläystä asiasta . . . Ja "keissi" olisi tehty Vantaan käräoikeuden istunnon aikana . . . Silminnäkijöitä ei kaivata, sillä Talkkarilla aivan todellista tietoa asiasta.

  Sekä aviomia kysymyksiä on kosolti:
 - Missä Julia luuraa ? ?
 - Onko Ponzo- koira vihdoinkin otettu pois, eli pelastettu ? ? Jotain vinkkiä on, että Mia Mari Johanna "suree" kolmen koiransa huostaanottoa, vaikka nämä ovat, viimeisimmän tiedon mukaan, aikasemmin rekistöröityneet ja nyt "leimaantuneet" Tukiaiseen.
- Mia Mari Johanna hankkinut uuden entistä ehomman koiran ? ?  
 - Mikä on Jarnan osuus Riihimäen rattijuopumuksessa ? ?  Salaisen asiamies kuuli ohimennen sivusta, että Jarna oli myöntänyt ajaneensa rättäriä kyseisenä yönä . . . eräälle henkilölle.
 - Miten You Tubeen on vuotanut videoklippi oikeudenkäynnistä, vaikka Tuomari nimenomaan kielsi kuvaamisen ja nauhoitteiden käytön oikeudenkäynnin aikana . . . Talkkarilla taitaa olla vissi tieto ketä on ollut asialla . . . Ainoana kännykkäkameran kanssa heilui . . . No, ei sentään varoiteta asianomaista . . .