keskiviikko 21. elokuuta 2013

Tiukkaa tekstiä . . .

  Lempäälän keikka oli varsinainen menestys, jos katsotaan ns. pohjanoteerausen saavuttamista. Tosin aikoinaan Somerolla, kun oli keikalla "Laulava Talonmies" Sepi Kumpulainen, niin yleisö keräsi kolehdin, että lopettaa keikan kesken. Talkkari vaan toteaa Kumpulaisesta, että ei se ole oikea talkkari, vaan äitinsä helmoissa majaili ja käskytyksestä teki jotain hommia siinä taloyhtiössä.

  Mutta taas onkin Mia Mari Johannalla juolahtanut sekaiseen mieleen koirien kohtalo. On kunnon kännisepustus ilmestynyt tollukkatanssioiden päiväkirjaosioon, Talkkarin on pakko julkaista se suorana kopiona:
Nimi: Johanna Tukiainen
20.08.13 11:38 pm

HENKiLÖKOHTAINEN ViESTI ELLi
VALTOSELLE "eläinsuojelusta"

Tekisi mieli sanoa nyt sellaiset sanat kyseiselle Eliille, että mut varmaan pidätettäisiin niiden takia taas kerran!!!!! Ensinnäkin ihana Elli, tulet maksamaan tästä ja kovat rahat!!
Ensinnäkin juristini lähettämä kirje minulle kauttasi oli: "Etsimme koirille sijaisperheitä ja jos emme löydä niitä, joudumme lopettamaan kaikki koirat. "

Ensinnäkin, minä lopetan sinut Elli Valtonen, ennenkuin sinä lopetat yhtäkään koiraani!!!!!
Laitan vaikka pommin koko Viikkiin jossa vapautan myös häkeissä olevat eläimenne!

Kukaan ämmä ei määrää tässä maassa että koirani otetaan huostaan ilman mitään kunnon syitä saati että uhkailet vielä heidän lopettamisellaan!!

Kuten sanoin jos en saa omia perhernjäseniäni takaisin niin uusi mieheni tulee lopettamaan sinut Elli! Ja onneksi mieheni sattuu olemaan turvallisuusalalla, kuten sanoin hän vaikka pippurisuuttaa sinut kuoliaaksi, ei voisi vähempää kiinnostaa saatanan akka!!!!!


  Eli glamourisen lyhyesti virsi kaunis: Kohta alkaa tapahtua . . .  Miehet vaihtuvat tiheämmin, kuin pikkuhousut . . . Ja taas katiskaan on tarttunut yksi urpo.
  Toki poliisi ei voi tehdä mitään, kun Mia Mari Johanna vain perää glamourisen laillisesti koiriaan takaisin, kera 6- numeroisen vahingonkorvauksen . . .