perjantai 9. elokuuta 2013

Hektiset hetket . . .

  Kuten arvata saattoi, niin Mia Mari Johanna Tukiainen ei ilmestynyt Helsingin käräjäoikeuden istuntoon, syynä varmaan on ollut . . . liian aikainen ylösnousu . . .

  Talkkarien salaseura on värvännyt salahenkilön seuraamaan Tukiaisen "istuntoa" Vantaan käräjäoikeudessa.

  Sisään kutsuttaessa k:lo 12:00, ei glamourista eroottiskristillistä tallaajaa ei nähty. Asianajaja väitti, että Tukiainen ei olisi saanut tiedoksiantoa istunnosta, mutta tuomari alkoi toimimaan . . . Alkuun Tukiaista ei saanut puhelimen päähän, mutta oikeuden alkaessa pohtimaan ns. pystynoutoa, eli vangittava tavattaessa oikeudenkäyntiä varten, niin asianajaja ilmoittikin hetken kuluttua saaneen Tukiaisen kiinni puhelimella.
   Ensi ns. dedline aika alkoi raksuttamaan k:lo 12:45 ja aikaa ilmestyä oli tasan 30 minuuttia . . . Lie minkä takia tuomari kumminkin "heltyi" niin, että oikeus kokoontuu tasan k:lo 13:15 oli paikalla Tukiainen tai ei. Teki tuomari myös kaikille paikallaolijoille selväksi, että Tukiaisen liikkumiset ovat täysin oikeuslaitoksen tiedossa mm. heillä on tiedossa 3 osoitetta, missä Tukiainen saattaa oleskella . . . 

  Ja paikalla oleva väki (+ 18 kpl kutsumattomana) kuulemma oli tietoinen, että keikkamyyjä- manageri- taustahuojuja- Woman's MC:n perustaja olisi viettänyt viime yön poliisin pahnoilla jostain syystä (ratista kiinni) . . . ja myöskin mahdollisesti itse glamourinen suuruus (painonsa puolesta) samaten . . . sekä toistaiseksi tarkistamattoman tiedon mukaan Nurmijärven suunnalla olisi myös harrastettu jonkinmoista nuuskaamista, ei sentään sitä aitoa Miaimilaista kokaa, vaan suomalaiskansalliseen tapaan kalkkitablettaja olisi murskattu ja vedetty nenään . . .
 Ja silminnäkijöiden mukaan, Tukiainen on nauttinut muutakin kuin kansalaisluottamusta . . . kun saliin glamourisesti Tukiainen tuli, niin ei ollut sattumoisin ilman kenkiä jalassa . . . hippityyliin k:lo 13:43 aikoihin.
   Keikkamyyjä- manageri- taustahuojuja- Woman's MC:n perustaja käväisi muutamaan otteeseen oikeussalissa ja hetken kuluttua paikalle ilmestyy myös eilinen "Teletappi" . . . Lienee siis poikuus on historiaa, mutta kenen toimesta ? ? ?  

 Mutta ja kaikkea ei Talkkarikaan ei ole vielä informatiovirrasta saanut jäsennettyä . . . ja laittaa järjelliseen muotoon, kera kirjoitusvirheiden.

  Mutta, dataa itse oikeudenkäynnistä on  , , , helvetin paljon . . että yhden jos toisenkin romaanin voisi kirjoittaa aloittelijakin.
  Tollukka oli välillä ns. muistin käytön osalta ns. partaveitsen terävä, mutta epämieluisissa jutuissa sitten muisti jumitti . . . sopivasti, kun  , , , no jokainen rikollinen tietää milloin puhua "totta" ja milloin unohdus iskee . . .

 Mutta, kun tässä viikonlopun aikana saadaan Talkaien salaseuran salaiselta agentilta ymmärrettävää tekstiä, niin toki tänne se sivustollekin se tulee . . . kaikkine karmaisivene yksikohtineen . . .

  Mutta, kansiapäätös on odotettaivissa . . . näin kuulemma.

 Ps. Unohtui . . . Aerto tuo Tukiaisen ex- aviomies myös käsiteltiin oikeuden käsittelyssä . . . ja moneen kertaan miten lapinmies on  varas ja muuta . . . sekä hiusten pidennykset. Ja tuotakoon kaikelle kansalle tiedoksi, oikein valan velvoittamana . . . Tukiainen ei osaa lyödä, ei edes avokämmenellä . . .