torstai 15. elokuuta 2013

Ottoja . . .

  Jaahas, sitä on sitten Mia Mari Johanna siirtynyt siihen vaiheeseen keikka"putkessa" että pää alkaa selvitä tai viihdykkeet on vähissä, siis lailliset ja laittomat. Myöskin on toki mahdollista, että meikkipussissa alkaa pohja häämöttämään . . . ei kolikon kolikkoakaan ole siellä.

  Ja kun alkaa "tajuamaan" nyky hetkestä jotain niin apukin on lähellä, vain glamourinen soitto hätäkeskukseen. Tällä kertaa ei Jollashovissa ole mitään varastettu tai vahingoitettu (kumma kyllä), mutta glamourinen keikkalimousine, eli rättäri on Tukiais- logiikan mukaan varastettu. Ja samaan hengenvetoon, myöskin luvattomasti huostaanotettu.
http://iltamakasiini.fi/johanna-tukiainen-rattisitikkani-varastettiin/

  Talkkari taas teki tilin entisen Esso:n baarin vedonlyönnissä . . . Peräkammarin pojat kun uskoivat, että joku laupias sielu olisi toimittanut Citroën 2CV, toki huollettuna, pestetynä ja tankki täynnä Takilatielle.
  Jopa eräs baarin kanta- asiakkaista suunnitteli tekevänsä Mia Mari Johannalle moisen palveluksen, mutta mies itse jäi jokunen aika sitten kiinni rattijuopumuksesta taas, eli siihen kuoli se yritys. 

  Talkkarilla on myös tuttuja poliisissa ja siinä heiltä asiaa kysyessä, niin naurusta ei meinannut tulla loppua . . . Kokemuksen suomalla tiedolla, kuulemma päreissään olevat eivät yksinkertaisesti muista a) mitä on tapahtunut b) tekaisevat itseään suojellakseen rikosilmoituksen auton "varastamisesta" . . .

   Mutta toisaalta vasen käsi ei tiedä mitä oikea tekee eli Riihimäen väki, ken hoitaa romuautot ja muut rotiskot pois ilmaa pilaamasta, ei ole ilmoitusvelvollinen poliisille eikä poliisi ilmoita rattijuoppojen koslien sijaintia kunnan väelle.
  Eli, kyllä tässä on vähintäänkin Mia Mari Johannalla aihetta pirauttaa oikeuskanlerille ja varmemman vakuudeksi värkätä se adressi nettiin . . .

 Ja tässä numero Mia Mari Johannalle, mihin voi pirauttaa ja kysyä auton tarkkaa sijaintia, sekä miten se sinne on joutunut:
 Hämeenlinnan pääpoliisiasema 
 Hattelmalantie 2                               
13130 HÄMEENLINNA                  
vaihde 071 873 0311