torstai 22. elokuuta 2013

Päivän piristeitä . . .

  Ja kaikelle kansalle täten tiedoitettakoon, että huomenna jälleen on Mia Mari Johannan glamourinen keikka . . . ravintola Rallissa. Talkkarin tutut, ken siinä ja viereisissä kaupunginosissa asuvat, lähtevät evakkoon muualle.
  Mutta jotain hyvääkin kyseisen ravitsemusliikkeen sijainnilla on, sillä Mia Mari Johanna voi mennä lähellä olevaan kirkkoon rukoilemaan . . . toki ruokoushuoneen ovet on tällaisen suurtapauksen vuoksi auki, vain ja ainoastaan Mia Mari Johannaa varten, tuon eroottis- uskonnollisen taiteilijan.

  Talkkarien salaseuran palkkaama salainen asiamies ei ole hyvistä yrityksistään huolimatta löytänyt mitään todisteita Julian Miaimin matkasta . . . eli joku on varmaan huolella vedättänyt suomen kansaa. Olisikohan ruotsalaistunut Upsalan ekonomi äiti, tuo entisten aikojen kaunotar järjestänyt tämän sumutuksen ? ?Julia on "löytänyt" suuren rakkauden Porvoosta, mistä Mia Mari Johannallakin oli joku reppana . . . Mikäköhän yhteys näillä tapauksilla on ? ? ?
  Ja onko Bonzo "kidnapattu" viranomaisten toimesta  ? ?  Vai onko Julia, Mia Mari Johannan kustantamana lähtenyt viemään koiraa turvaan Miamiin ? ?  Ja vieläpä kesken koulunkäynnin . . . Jääkö vartavasten ostettu koulupuku ja pinkki penaali kaappiin pölyttymään, kun saattaisi käydä niin että Julia löytää Miamista itselleen ja Mia Mari Johannalle uudet monimiljonääri- poikaystävät . . .

 Mutta, tänään yksi tuomion päivä Mia Mari Johannalla, sillä Vantaan käräjäoikeus antaa kansiatuomionsa. Ja jos se on langettava, lienee taas pukkaa adressia internetiin . . . Eihän Mia Mari Johanna ole rikollinen . . . eihän ? ? ?