maanantai 12. elokuuta 2013

Viikon aloitus . . .

  Tapahtumien täyteinen viikonloppu on takana ja nyt sitten alkaa arki, ainakin useammille . . . Talkkari melkein aitopaikalta viikonloppuna ja jopa osin hyvinkin läheltä ja vieläpä ilman omaa syytään oli Mia Mari Johannasta, sekä Laa- Laa: sta (edelleen salanimeä käyttäen), sillä kuulemma olivat "pyörähtäneet" Riihimälle ja sen bronx:ksi kutsutussa kaupunginosassa . . . ja ken siellä päin asuu niin tietää, että kyseessä on Peltosaari.
  Siellä tyssäsi Citroën 2CV:n matka . . . ensin ajovirheestä ja sitten viranomaisten toimesta, kun selväpäistä kuskia ei ollut. Vielä eilisellä se seistä nökötti hylättynä jonkun tallin tsm. vieressä, mutta ulkoisesti vielä ehjänä . . .  Mutta alueen jotenkin tuntien . . . niin takeita ei ole kovin pitkään, vaikkakin kyseessä on sentään glamourisen Mia Mari Johannan kulkupeli.

  Mutta on mennyt toisillakin kovaa tai sitten kyseessä on sydämmessä roihuneen rakkaudentulen sammuttaminen alkoholilla. Tauno (Tauski) on taas viikonloppuna tempaissut kunnon kännit . . .
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288589148397.html
  Varmaankin syynä on ollut Mia Mari Johannan pikarakastuminen yms. viime viikonloppuna . . . Ka siihen malliin glamourisilla rupujuhlilla toisiaan hinkkasivat . . .

  Tosin niin kauneus, kuin rakkaus on Tukiaisella katoavaista, Jollashovissa yksikseen kaipaili seuraa maanantain aamulla . . . Niin se vaan särkynyt sydän panee valvottamaan . . .

  Ja kaiken lisäksi Laa-laa:n pitäisi lähteä tänään parin viikon matkalle Thaimaaseen . . . ilkimieliset kuulemma väittävät. että Kellokoskelle matka käy "pattereita" lataamaan. No, Talkkari oli kerran yhdessä koulutuksessa, missä kerrottin miten käsitellä tärähtäneitä. . . Suurimmaksi osaksi vain myöntelee tämä harhoja ja odottaa valkopukuisia antamaan rauhoittavaa . . .  Lienee tämäkin tapaus on sellainen ns. varttihullu.