maanantai 26. elokuuta 2013

Kyllä maalla on mukavaa . . .

  Ja Talkkari toteaa, kunhan ei astu "siihen" itseensä . . . esimerkiksi viimeisimmän ja toki glamourisemman keikkapaikan liepeillä, Artjärvellä . . . On siellä ihmetelty niin lampaita ja varsinkin porsaita . . . Talkkari vaan toteaa, että lampaitahan (näätiä) on suurin osa on "hänen glamourisen suuruutensa" (vain painonsa puolesta) mutta . . . millään kategorialla ei Mia Mari Johannaa ei voida sanoa tai edes verrata porsaaseen . . . . Pikemminkin huomattava vanhempaan naaraspuoliseen sikaan . . . ( kukin lukija mielessän määritelköön sen) Talkkarilla kun on vilkas mielikuvitus, niin pariin kertaan piti käydä tuolla huussissa . . . kun molemmista päistä tuli tavaraa tuutin täydeltä.

  Mutta lienee Mia Maria Johanna petaa itselleen ns. eläkeläispaikkaa, kun kuulemma useampi keikka on sovittu tehtäväksi ao. paikkakunnalla . . . syksyn  mittaan. Ja ans` katsoo nyt, ehtivätkö peräkammarien pojat puimaan viljat . . .
  Talkkarin mieleen vaan tuli muistoja menneiltä ajoilta: Matkamies kyseli, että onko tällä kylällä mitään "iltaelämää" . . . johon paikalliset totesivat . . . Juu on, mutta se on tämän viikon Porin Jazzeilla . . .  Lienee samanlainen tulevaisuus on odotettavissa  . . .  Artjärvellä, jos ja kun Tukiasten siskokset siirtyvä viettämään maalaiselämää . . . Toki moottorinkin pärinää kuullaan jollaintapaa, kun Woman`s Mc:n perustaja, sekä ainoa jäsen vetelee pitkin kylänraittia polkupyörällä "päristin" pinnojen välissä . . .