perjantai 23. elokuuta 2013

Viron / Estonian vosu . . .

  Jälleen kerran on yksi kauneusihanteiden "ikoneista" avannut sanaisen arkkunsa kunnolla . . . itse Anu Saagin, tuo Gonjan prinssin puoliso . . . joka sentään oli ja on jokatytön unelma . . . kultakauppaa kun  Carl J. Danhammer (oik. Jouko Juvonen) lie rahallisen palkkion saatuaan kihlasi Anun . . . Ja liikemiehelle, kun ei ole juurikaan väiliä, miten raha on ansaittu . . . vaan mikä on määrä . . .  oli laatu mitä tahansa . . .

 Että pitäisi "rumien" ihmisten mennä kauneusleikkauksiin  ? ? ? Ja toki KELA:n kustannuksella ja vieläpä Viroon, kun siellä on sitä kapasiteettia yllinkiyllin . . .  ja "taitavia" kirurgeja, suoraan neuvostovenäjän "korkeakouluista"
http://www.iltalehti.fi/viihde/2013082317403323_vi.shtml
  Talkkari vaan toteaa ao. kuvasta sen, että ikä alkaa tulla Saagimillakin vastaan, kun silmäkulmien ryppyä katselee tai sitten kuvaa ei kovassa kiireessä ole ehditty retusoimaan riittävästi . . .

  Talkkari kysyykin, miten meidän glamourinen superjulkkin tulisi hoitaa ??? itse Mia Mari Johanna ? ? ?  vai meneekö kal* eikun joku muu kurkkuun ? ? ?  lienee Anulla enemmän kokemusta miehistä, kuin itse konsanaan glamourisista Tukiaisen siskoksista . . .
   Mutta kysymys kuuluu . . . onko tai on edelleenkin kyseinen "vosu" edelleenkin vielä ent. sosialististen neuvostotasavaltojen liiton, eli neuvostoliiton KGB:n agentti, eli nykyisen Venäjän FBS . . .
Ja  käkikän kuulemma munii toisten pesään tilaisuuden tullen . . . kun on ollut hedelmällisessä iässä . . .