tiistai 6. elokuuta 2013

Yhteenvetoja . . .

  Talkkarien salaseuran kokouksessa, sen epävirallisessa osassa väki pohti  syytä Mia Maria Johanna Tukiaisen viimeaikaista käytöstä. Mitä suurimalla todennäköisyydellä Mia Maria tekee kristilliseroottisglamourisen HelloKitty- showtyön ohella salaista tutkimusta . . . Sentään neljän (4) L:n ylioppilas on varmaan ajatellut suorittaa samaan putkeen, niin kandin, masterin- ja tohtorin paperit hankkia . . . Talkkari siinä kolleegoille totesi, että jonkinmoinen putkihan on päällä ollut jo hyvän aikaa . . . mutta antaamuksella on tämä päättänyt hoitaa homman finaaliin asti.
  Tieteenala, mistä aikoo painaa tohtorin hatun kutreilleen on hieman ihmettelyn aihe, kas kun ei kuulemma ole vielä Suomessa glamourisesti ilmottautunut opiskelemaan.

  Mutta itse arvellusta tutkimuksesta arveluja. Ensinnäkin Mia Mari Johanna on alentautunut tavallisten tenukeppien ja sekakäyttäjien tasolle, ottamalla kuppia kovimman kurlauskuurin kautta. Ja siinä sivussa rakasarmas kaunis sisko Julia on myös vähän vahingossa lipsahtanut mukaan tutkimukseen. Talkkari arvelee, että Julian tapauksessa tutkimuksessa on glamouristen ihmeparantumisten kesto ja taajuus . . . todistettavasti yksi melkein ihmeparantuminen on tapahtunut, mutta lääkärien avustuksella, se keukoveritulpasta parantuminen . . .
  Toisena tutkimushaarana täytyy olla se, että miten hieman "vähäjärkiset" yh- sekakäyttäjä- äidit selviävät elämässä eteenpäin >>> Jarna ja tämä melkein väkisin mukaan tutkimukseen tungetellut Karkkilan katiska . . .
  Kolmantena tutkimushaarana täytyy olla se, miten alkoholi ja muut "viihdekäyttö" reseptituotteen vaikuttavat ihmiskehoon . . .
 Viimeisenä ja varmaan ei vähäisempänä Mia Mari Johanna aikoo tutustautua naisvankiemme kohteluun ja on tainnut ottaa peräti kaale- kielen oppitunteja uudelta keikkamyyjätaustahuojujamanageriltaan joka on myös vaikuttavassa asemassa Woman MC:ssä, ettei tulisi valitattavia väärinymmärryksiä ns. kotoperäisen vähemmistömme kanssa . . . siellä "erikoiskoulutuskeskuksessa".

 Albertin kadulla vaikuutava kolleega käväisi Tampereella hakemassa vaikuttavaa todistusaineistoa (ei suositella ennen ateriaa tai välittömästi sen jälkeen)
http://www.youtube.com/watch?v=njGHbJfD9Mc

  Talkkarien salaseura äänestyksen jälkeen lähettää pikaisia paranemisia sinne Tayks:ssa olevalle miehelle, jonka sylissä Tukiainen suorittu ns. sylitanssin . . . kyllä ne murtuneet koivet lääkärien mukaan saadaan kuntoon, mutta potenssin palaututtaminen onkin vähän monimutkaisempi juttu . . .