sunnuntai 4. elokuuta 2013

Vauhdikas viikonloppu . . .

  Talkkarillakin oli tavallaan "vauhdikas" viikonloppu, mutta syynä ei ole ollut edes Vantaan Kaljakellunta 2013 tai muu aktiviteetti, vaan nuo rakkaat lapsenlapset. Nooh, kyllä meno tavallaan jäykisty, meno meinasi karata Talkkarin rautaisen hallinnan ulottomattomiin . . . Yksinkertaisesti lapset jähmetti paikalleen kun Tukiaisesta . . . kuvaa vilautti.

  Vauhdikasta on kyllä ollut glamourisella Tukiaisellakin . . . Tampere vapisi lauantaina kristilliseroottisen Hellokitty- nauha-simpukkahula- show:n johdosta . . . Jonkinlainen "ryppy" myös keikan jälkeen oli havaittavissa keikkamyyjän/ taushaheilujan/ managerin / Woman MC:n perustajan/pj kanssa, kun eriaikaan lähtivät glamouriselta keikalta pois.

 Ja sunnuntaina, siis tänään on taas lienee seuran / juomien vähyyden vuoksi vetäisty "itsarikortti" hihasta.  Ja kas kummaa . . . koirienkin katoaminen on huomattu, internetin ihmeellisessä maailmassa on tällainen viesti : AUTTAKAA SAAMAAN KAIKKI KOIRANI TAKAISIN VÄLITTÖMÄSTI!!!!!!!!!!!!! 
  Lienee on ollut muuta tekemista, kun noin sydäntäriipaisevasti julkituo kaipuunsa . . . Jotain Talkkari kuuli myös, että kovempia keinoja on harkittu . . . Jostain rynnäköstä tahi paikan possauttamisesta ilmaan. Talkkari toteaa näin illan alkajaisiksi, hupia ja hauskaa taatusti on huomisella odotettavissa, eli luultavasti Pasilan suunta tulee Tukiaiselle tutuksi.