tiistai 20. elokuuta 2013

Harhaanjohtaminen . . .

  Talkkari aamusella otti vaihteen vuoksi ns. ilmaislehden ja osiossa palvelua tarjotaan, pisti silmään yksi "ilmoitus" . . . Mia Maria Johanna esiintyy Helsingissä ja vieläpä ravintola Rallissa . . .  kyseinen "juottola" on ja yrittää kohottaa profiiliaan . . . keinolla millä hyvänsä, näköjään. Oikein mainoksessa ralliraidan tapaista ripellystä . . . tiettyjä raitojahan tulee vähän niin kuin kaupan päälle, jos Tukiainen pitää alushousuja jalassa . . .
  Oikein on kuva Mia Mari Johannasta hehkeänä, mutta miltä vuodelta . . . Talkkari vaan kysyy. . . Pitänee ottaa yhteyttä kuluttaja- asiamieheen ja kysyä miten vanhoilla kuvilla voidaan ihmisiä huijata ylipäätänsä. Eihän Danny tai Katri- Helena nuoruusvuosien keikkakuvissa patsastele.

  Ja toisena hauskuutena aamuun Talkkari huomasi tämän:
http://www.adressit.com/allekirjoitukset/johannan_koirat_takaisin/start/0
  Tottahan toki koirat palautetaan anteeksipyyntöjen kera Mia Mari Johannalle, kun se 500 vaikustusvaltaista nimeä on adressissa . . . onhan jo James Bond ensinmäisten joukossa . . .

  Myöskin Mia Mari Johanna on alkanut kirjoittamaan omaelämäkertaa, harjoitellen näin ensialkuun Suomi24.fi sivustoilla jota myös leikillisesti sanotaan suoli24:si. Kas kun siellä on sana vapaa ja varsinkin, kun Aller- konserni sen omistaa, kuten "7- hevenin" niin tuleva glamour omaelämänkerta kirjailija saa vapaasti kirjoittaa tuntemuksia. Tosin asialla saattaa olla haamukirjoittaja tai joku muu asialle vihkiytynyt.

  Julia pääsi sitten salaa maahan, vähän niin kuin glamouristen maailmantähtien malliin, ei edes talkkarien salaseuran salainen tarkkailija nähnyt vilaustakaan neidistä. Mutta salainen tarkkailija selvittää vielä asiaa, glamourisen salaisesti.