keskiviikko 7. elokuuta 2013

Koulutielle . . .

  Jaahas, alkaa olla SE aika kun pienet piltit intoa puhkuen ja posket punaisena lähtevät koulutielle ja teinit kiroavat . . . puhumattakaan muista opiskelijoista.
  Nyt jo autoilijoiden kannattaa alkaa, jälleen kerran "opettelemaan" varomaan näitä pieniä ja myös isompia koulutiellä kulkijoita. Jokainen lähelläkin suojatietä lähellä oleva lapsi, kuin elävä varoitusmerkki ! ! ! !

  Mutta muutkin ovat "astuneet" opintielle ja ihan omatoimisesti, kun Suomen oikeuslaitos ei anna oikeudenmukaisia tuomioita ja korvauksia. Mia Mari Johanna Tukiaisen kengässä on jo jonkin aikaa hiertänyt kivi, paljastuskirjan muodossa. Entinen keikkakauppias ja muutama muu on "avautunut" glamourisesti Tukiaisten siskosten elämästä . . . ja on saanut postia suuren maailman (Miamin) malliin, mutta suhteutettuna Suomen oloihin . . . kuolleita rottia ja rotanpoikasia, sekä lintuja on "kusti polkenut" eri osotteisiin.
http://www.metropoli.net/uutiset/viihde/tukiaisen-ex-keikkamyyja-poliisin-on-nyt-puututtava-tuksun-elamaan-heti/
  Varmaan hyvänä "opettajana" on ollut erittäin kuuluisa, ainoaksi naispuoleiseksi rikollisjärjestökseksi itseään tituleeraava Woman's MC ja sen "joku" perustajajäsen . . . Samoin verta hyytävä ilmoitus on annettu tulevana perjantaina Tukiaisen glamouriselle keikalle Karkkilaan, paikalle on kutsuttuna / määrättynä / sovittuna, joukko "mopopoikia" jotein tiettyä tekoa / tapahtumaa varten . . . Talkkari ei ole vielä saanut kommenttia sen suunnan talkkarien salaseuran jäseneltä, kiirettä kuulemma pitää mellakka- aitojen kanssa.

  Julia "Kooma" Tukiainenkin on oikein valmistautunut kouluunsa, hankkimalla koulupuvun ja vaaleanpunaisen penaalin . . . kynien terävyydestä ei sentään ole mainintaa . . . samoin iso joukko jotain rukousnauhoja tsm. on tullut hankituksi, sillä nehän nimenomaan varmistavat koulun käymisen onnistumisen kunniakkaasti . . . Tosin kantona kaskessa on vielä keskustelu rehtorin kanssa huomisella.

  Ja tässä vielä musiikillisessa muodossa, mitä pitää muistaa:
http://www.youtube.com/watch?v=peFnnb5Mtwc