perjantai 30. elokuuta 2013

Huomenna "räjähtää" . . .

  Talkkarien salaseura on sitten suuressa viisaudeessaan päättänyt jättää väliin Hovirannan Rantaravintolan sikabileet . . . parempi katsoa katua, sano. Ja vielä, kun se on Turun suunnalla . . . kaiken lisäksi. Mennään sitten vaikka

  Olisi siellä olisi ollut kunnon syömingit, sillä kuulemma tarjolla on kuusi (6) yli satakiloista palvattua sikaa, muun ripellyksen lisäksi. Ja ohjelma on, talkkarien salaseuran glamourisen arvion mukaan ihan käypä . . . jos the "etukeno" Nykänen ja Tauno "taukki" "Tauski" Peltonen ovat suurinpiirten selvinpäin . . . vaikka yleensähän melkein jokainen artisti ja soittaja on enemmän tai vähemmän "päihteissä" . . . Muttei sentään ihan glamouriseen tapaan a`la Mia Mari Johanna ja Jarna . . . paitsi Tauno "taukki" Tauski . . . muutamaan kertaan. No, kerrankos sitä artisti vähän viihteelle jää . . . vähän niin kuin laulujen lunnaat.

  Maailmalla liikkuu ihmeellisiä huhuja, että Mia Mari Johanna ilmoittaa esiintyvänsä ja juhlien järjestäjä ilmoittaa vähemmän glamourisesti, että keikka tai keikat on peruttu . . . hamaan tulevaisuuteen.
http://www.dollsdancers.fi/diary/diary.php
http://www.hovirinnanrantaravintola.fi/tapahtumat/

  Talkkari on kyllä itse sitä mieltä, että kyllä sopu sijaa antaa, eli yksi 100 kiloinen "sika" vaikkakin viinalla ja pameilla sun muilla marinoituna mahtuu mukaan . . . Toistaalta . . . taitaisi jäädä ruokaa juhlaväeltä syömättä ja paljon. Saapahan siinä sitten esimerkiksi Romanian romaanit ruokaa ilmaiseksi . . .