perjantai 9. elokuuta 2013

Kiireinen päivä tiedossa . . . .

  Eilisellä sai tai pikemminkin joutui pohjoinen- Uusimaa kokemaan Tukiaisen ja perässähiihtäjien  glamourisen kosketuksen . . . Hyvinkää ja Riihimäki. Talkkarin kollegoiden mukaan ainenkaan Hyvinkäällä ei Tukiaista suoranaisesti näkynyt, mutta jonkinmoinen "haju" tai lemu pyöriskeli kaupungin yllä.
  Riihimäellä taasen manageri- keikkamyyjä- taustahuojuja- Sananjulistaja- Woman's MC:n perustaja "pullisteli" erään kauppakeskuksen parkkiksella . . .
http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Jarna-ja-hanen-miehensa/1011788
  Talkkari on kuullut ja tietää kyseisen "hemmon" . . . järjenjuoksu korreloituu pituuteen . . . sillä tämä järjenjättiläinen on kutakuinkin 165 cm. pitkä pätkä. Harvinaista kyllä, klyyväri ei ole "ottanut osumaa" kovin pahasti viimeaikoina tai kuvaa on retusoitu rankalla kädellä . . . Nooh, kumminkin kaikinpuolin kiltti äidinpoika, tatuointeihinkin oli kysynyt luvan äidltään . . .  Ja nykyään saa olla ulkona k:lo 22:n jälkeenkin. Sentään lukenut "mies" peruskoulunkin jokaisen luokan käynyt kahteen kertaan. Ja mitä mainioin mahdollisuus päästä poikuudestaan, vihdoin ja viimein . . . "osaavissa käsissä". Pääsisi "teletappi" karvoistaankin kämmenissään.

  Mia Mari Johanna siis kävi "kaunistautumassa" oikealla meikkitaitelijalle eilen Hyvinkäällä, varmaan siksi että tänään pukka moneen paikkaan "keikkaa" . . . aamusella Helsingissä oikeudessa käsitellään lähestynyskieltoa ja iltapäivällä sitten Vantaalla pahoinpitelyä mm. puremalla naista kasvoihin.
  Ja illan kliimaksin saa kokea Karkkila . . . Woman's MC on ansiokkaasti värvännyt joukon mopomiehiä paikalle ja viimeismpänä lukkona on sitten tribaalin olkaansa hakauttanut äidinpoikatumppi.
http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Johannan-toinen-puolustava-fani/1011780
  On Johannalla päässyt pieni moka ao. postaukseen . . . eli, ketäköhän se "toinen" puolustava fani oikein on ? ? ?

  Eillen uutisissa oli juttua hovioikeuden sisäisestä selvityksestä, miten törkeästi takahuoneessa tuomarit mm. arvostelevat vastaajien ulkonäköä jne.  Eli jos edellisestä tuomiosta on peräti valitettu hoviin, niin Tukiaislogiikan mukaan, ei ole hätäpäivää . . . kas kun tuomarit suorastaan sokaistuvat Mia Maria Johannan glamourisesta ulkomuodosta ja määräävät vapauttavan tuomion  ja maksettavaksi vahinkorvauksia ainakin 100 000 euroa . . . "kunnian" loukkaamisesta.

 Helsingin käräjäoikeus: Ei paikalla,  Siirretty 16.9 asia lähestymiskielto klo 9.30. . . .

 Vantaan käräjäoikeus: Ei paikalla, asianjaja väittää ettei Tukiainen olisi saanut tiedoksiantoa. Tuomari väläyttää ns. pystynoutoa Tukiaiselle, eli vangitaan tavattaessa oikeudenkäyntiä varten.