tiistai 13. elokuuta 2013

"SE" päivä . . . taas

   Kuten Talkkarikin arveli, niin jälleen Jollashovissa on tapahtunut . . . Jotenkin itse glamourinen suuruus (vain painonsa puolesta) on jollain konstilla päässyt rantahuvilalle Jollakseen. Mutta tyhjää ja vailla vilskettä ja vipinää (lue: örvellystä) Takilatien asunto . . . koirista ei tosin ole kenelläkään tietoa, ovatko olleet a) hoidossa b) kotona ja joku käynyt hoitamassa, mutta vaihtoehto c) tuskinpa, eli koirat olisivat olleet "pelastamisesta" alkaen mukana turneella. . . .
  Mutta glamouriseen tyyliin kuuluu, jos ei ole mitään menoa ja meininkiä niin järjestetään sitä . . . Ja jälleen kerran Mia Mari Johanna 35v. on päättänyt päättää päivänsä oman käden kautta. Hukuttautuminen ja syöksyminen parvekkeelta ainakin on jo koettu, mutta tällä kertaa lienee itsari hoituu siten, että Mia Maria Johanna on päättänyt olla hengittämättä, ja näin ollen tukehtuu . . . tietysti se viime viikkoinen hääpuku päällä.

  Viime viikon rättärin kanssa sekoilu on saanut uusia ulottuvuuksia, lienee vieläkin Peltosaaressa parkissa, sillä jonkun väittämän mukaan itse Mia Mari Johanna itse olisi ollut kuskina ja siten jäänyt kiinni rattijoupumuksesta, glamourisen 1,53 promillea, eli tukevassa tuiskeessa . . .
http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Tuksu-kiinni-torkeasta-ratista-katso-paljonko-puhalsi/1012381

  Toisaalta, Tukiainen on avautunut asiasta että on puhunut paskaa poliiselle . . . Varmaan Woman's MC:n perustaja kera parin pikkurikollisen on puhunut tai "suostutellut" Mia Maria Johannan sanomaan olleensa kuski . . .
  Uusi päivä voi ja varmaan tuokin uutta glamourista tietoa asiasta . . . jos toisestakin.

  PS. pikku vinkki Mia Mari Johanna Tukiaiselle; Kannattaa varmaan laittaa adressi rättärin puolesta, niin joku ystävällinen taho tuo sen kotiin . . . varmaan yhtä suuri menetys, kuin Tukiainen ei kuulu vankilaan- adressilla . . .