maanantai 5. elokuuta 2013

Viikon aloitus ! !

  Kun viikonloppu on ollut vauhdikas, niin mitä tuleva viikko tuo tullessaan ? ?  KeikkamyyjämanageritaustahuojujaWoman,s Mc:n perustaja on laittanut glamouriseen elämään Jollashovissa vähän vauhtia, kun 1- luokan diabetestä sairastava Julia alias Kooma kungu- taitaja, joka ei kumma kyllä monista esirukouksista huolimatta parantunut, kuten aikoinaan 70% keuhkoveritulpastaan.

  Karkkila on tällä hetkellä sekaisin edelleen, kun Tukiaislogiikan mukaan vain hänellä on oikeus mennä hakemaan "varastettu" omaisuus omatoimisesti takaisin. Suurta yleisöä ja muitakin sumuttaakseen kuulemma kyseessä oli kidnapattun koiran hakeminen takasin glamouriseen elämään. Tosin koira oli jo aikaisemmin toimitettu Viikkiin ja vielä suurta uhkarohkeutta ja kuolemaa halveksuen haettiin loputkin koirat samaan paikkaan.
  Veri veti keikalle Tampereelle, jossa jonkinmoinen välirikko tsm. tapahtui, sillä keikkamyyjämanageritaustahuojujaWoman,s Mc:n perustaja lähti litomaan aikaisemmin pois . . . Tästä varmaan suivaantuneena tai sitten huurujen hävitessä / lissäntyessä, itse kristillis- glamourinen suuruus (vain painonsa puolesta) toi taas koko kansalle tiedoksi kaksi kaameaa uhkausta . . . Ja jälleen itsemurha, tällä kertaa ampumalla :"Johanna Mia Mari Tukiainen Niinpä niin, mä varmaan ammun itseni seuraavaksi.......ja oon kuulkaas ihan tosissani jos sitä epäilette pellet!
 Ja pelleilyä ei lienee toinenkaan uhkaus: "Johanna Mia Mari Tukiainen Mä räjäytän seuraavaksi pommeille koko Viikin eläinlääkärilaitoksen, jossa pitävät pieniä suloisia koiria ilman omistajiania itkemässä" 

  Ja kaikelle kansalle tuotakoon tietoon lisäksi se, että jälleen on Mia Mari Johanna glamuorisesti raskaana ja kihloissa . . . ja tämä tieto tuli "puun takaa yllätyksenä" keikalla kaikelle kansalle . . .!!
  Talkkari on ajatellut, että viimeaikaiset tapahtumat ovat vain jonkilaista "ramppikuumetta" kun ei paljoa ole "esiintynyt" oikeuslaitoksien istunnoissa livenä.