perjantai 16. elokuuta 2013

Syy ja / vai seuraus ? ? ?

  Ja taas on itse entinen ulkoministeri Ilkka Kanerva joutunut noloon tilanteeseen . . . ei ole mies taaskaan osannut pitää näppejään kurissa . . .
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013081517373792_uu.shtml
  Mutta mies on varmaan teflonilla päällystetty . . .  vaikka mitä lokaa heitetään miestä päin, niin se valuu pois, kuin vesi hanhen selästä. Ainoaa pienen "tahran" on mies saanut kilpeensä, kun Mia Mari Johanna Tukiaisen kanssa alkoi viestittelemään, meni siinä hässäkässä ministerin virka . . . mutta otti poliittisen vastuun sentään tekosestaan.

  Samanlainen teflonpinnoite on Tukiaisten siskoksilla tai sitten koko konkkaronkka on täyskaheleita, vailla minkäänlaista kosketusta normielämään . . . Mutta jotain posiitiivistakin Miamista . . . Julia on alkanut näkemään "unia" . . . tosin jälleen jutut ovat olleet omaa taattua tasoa.  Julia Tukiainen; Hui, nain unta miamin paauskonnosta santamariasta ja mustasta magiasta, huh...Kamalaa. Onneksi vaan uni ja turvassa olen magioilta.
  Joskus, kun huurut haihtuvat niin mitä kummallisimpia unia ihminen näkee, eli ns. liskojen yö. Julialla se näyttää tapahtuneen noin kuukauden jälkeen, kun juomisensa lopetti . . . toistaiseksi.
  Talkkarilla ei ole hölkäsen pöläysen verran tietoa miten sekakäyttäjien tai aitojen narkkarien unimaailma on, kun stimuloivat aineet haihtuvat pois . . . j

  Jollashovissa taasen ei paljon nukuta, vaan otetaan kunnon sekakänni ja sammutaan . . . Kun vielä tuo koirien hoitovastuu on glamourisesti vierähtänyt pois Mia Mari Johannan vastuulta, niin riemulla ei ole rajaa.  
  Joten odotettavissa on varmaan erittäin mielenkiintoinen viikonloppu . . . rakkautta, draamaa vain muuten vain glamourista menoa ? ? ? Ja vielä kun rakas- paras- sisko on tulossa "Miamisesta" takaisin.