perjantai 30. elokuuta 2013

Hääjuhlat "Mc" tapaan . . . ? ? ?

  Mia Mari Johannahan on tullut valituksi itse Woman¨s Mc:n perustajan, sekä lienee ainoan toimivan jäsenen kirkollisten häiden vastaavaksi ja jonkinmoiseksi "diapam" järjestelijäksi . . .

  Jarna tuo Mia Maria Johannan manageri, on suuressa viisaudessaan päättänyt imeä vielä viimeisetkin vaikutteet itselleen ja myydä inside- tietoa parhaaseen hintaan "roskalehdille" . . . Lienee Tukiasista tuhdimpi on antanut glamurisen suostumuksen, koska on lähdössä Miamiseen, kuten glamourisesti amerikanenglanilla sanotaan, lomailemaan . . .

  Mutta itse rekrytointiin Mc:n siis Woman´s tyyliin viettää jonkinmoinen "polttari- ilta" . . . Talkkarille on tullut viestiä, että jonkinmoista kahakan tynkää on ollut "jossain" ja kohteena on ollut Mia Mari Johannan uusvanha inhokki Immonen . . . Vielä ei ole ihan tarkaa kuvaa tapahtumista, mutta Talkkari voi sielunsa silmin . . . nähdä seuraavaa:
  Illan baarikierrosta aloitellassa, Mia Maria Johanna huomaa Immosen lipittävän kaljaa kuppilassa. Koska todistuksensa mukaan (Vantaan käräoikeus) Mia Maria Johanna ei osaa edes lyödä kämmenellä, niin naispuoleisen 1% Mc:n (tarkoittaa kansankielellä jättäytymistä laillisen järjestyksen ulkopuolelle) antaa viennon käskevän määräyksen siviilivihitylleen: Näytä miten "läski lätisee" ja hässäkkä on "valmis". . .

  Vielä ei ole tietoa, siis kirjallista  . . .siis viimeistäänhän "manageri" Jarna sen tulee vuodattamaan, kaikelle kansalle . . . toki parhaan hinnan antaneelle, kas kun Woman´s Mc:n perintätoimi vähän tökkii . . .

  Talkkari vaan "kauhistelee" mitä seuraavaksi tulee . . .