lauantai 10. elokuuta 2013

Keikka 2-3.3

  Aika hyvin Mia Mari Johannalta, sillä vain yhden 3:sta "keikasta" missasi . . . Toki glamourisesti vikana oli liian aikanen ajankohta . . . Helsingin käräjäoikeus, huomattavasti ennen puoltapäivää. Eli Tukiaisen glamourisen päätöksen mukaan hänen ei tarvitse noin aikaisiin tapahtumiin mennä . . . Ellei kyseessä ole vaadittujen vahingonkorvausten kuittaaminen (+ 100 000 euroa) suoraan legendaariseen meikkipussiin, glamourisen maineen tahraamisesta.

  Toisella "keikalla" sitten paikattiin kunnolla edellistä tapaamista oikeuslaitoksen kanssa . . . Tuomarikin sai ja joutui taipumaan alkuperäisestä "tapaamisesta" . . . Jonkun huhun mukaan olisi viettänyt edellisen yön, kera keikkamyyjä- manageri- taustahuojuja- Woman's MC:n perustajan kanssa, klassisesti putkassa . . .
  Mutta sentään oli pitänyt sen verran kiirusta, että kengät olivat jääneet lähtökuoppiinsa . . . Ja toki mukana oli mm. uusi henkivartija- poikaystävä- sulhanen . . . vahvistettuna suvun "pahalla pojalla" . . . Oikeudenistunto "meni" varmaan glamourisen suunniteltullusti, sillä tuomari katsoi kansiapäätöksen olevan ainoa oikea vaihtoehto . . . Toisaalta . . . ei taida tuomarilla ottaa eteen viikonloppuna, saatika tulevina viikoinakaan . . .

  Mia Mari Johanna on lähentynyt kansamme kansallista vähemmistöä, ajatellen tulevaa 60 päivän istuntoa vankilassa ja hyvänä avittajana on ollut itse Woman's MC:n perustaja ja vailla edelleen sitä moottoripyörää, sekä jonkimoinen romaanimorsian . . . Lähentyminen ao. kulttuuriin on näyttänyt olevan senverran tuloksellista, että Tukiaisesta tulee varmaan kohta uusi ja kruunamaton mustalaisruhtinatar . . .
  Lienee loppupeleissä on ollut voitto "rinnanmitalla" verrattuna Jarnaan . . . On suuressa viisaudessaan Tukiainen antanut glamourisesti kokeilla Hänen päällään olevaa asustetta . . . mutta rintaosasto toki jää täyttymättä samalla tavalla, kuten myös vähän muuallakin . . .
http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Isabella-Dollsien-uusi-juontaja-29v-/1011940
Ja samalla tuli kaiken kansan tiedettäväksi, mikä on kyseisen naisen status . . . osittain.

  Talkkari toistaiseksi vielä "sulattelee" koko viikonloppua ja perkaa saatua dataa . . . Mutta kuulemma . . . Karkkilassa "ruletti" kunnolla ja lavalla tai sen välittömässä läheisyydessä nähtiin myös pullisteva teletappi . . . Talkkari ajatteli antaa  yksityisuojan vuoksi tälle nimen: Hipsu ja tämän veljelle nimen: Pai. Ja itse keikkamyyjä- manageri- Woman's MC: perustaja ja nykyisin myös juontajaksi tutuleerattua Jarnaa Talkkari ajatteli tulevan lastenhuoltajuusriidan vuoksi kutsua Laa- Laa :ksi.