maanantai 19. elokuuta 2013

Pohjanoteeraus ? ?

  Alkaa Talkkarillakin olla vitsit vähissä, kun katseli Tukiaisen, sen tuhdimman keikkakuvia Lempäälästä . . .
http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Jarkyttavaa-kuvamateriaalia-tuksun-keikalta/1013465

  No, alkuviikko tässä meneekin sitten paastotessa . . . Ja entisen ESSO:n baarin vedonlyönnissä tuli Talkkarille vähän takkiin, kun sittenkin Tukiainen ilmestyi paikalle . . . Ja ravintoloitsija toki kiittää erinomaisesta ja uudesta myyntiennätyksestä . . . Kannattaisi Tukiaisen vaatia spronsoroitia vaikka ARLA:lta . . .

  Tampereella meinasi Tukiaisella käydä ns. flaksi, eli miehentapaista meinasi saada. Niin tosiaan saada . . . mutta jälleen "taiteilija"osoitti tempperamenttisuuttaan saamalla känniraivarit . . .Tunkilta lainattua: "ETSINTÄKUULUTUS: Alle 30v. tosi komea nuori, tummatukkainen, tatuoitu kundi nimeltä TIMO, tulit luoksemme Cumulus hotelliin jatkoille mutta sain jonkun ihme känniraivarin ja heitin sut menemään ilman syytä!!!

  Ja vihdoin ja viimein voidaan lopettaa arvailu Tukiaisen painosta ja vaatekoosta. Varmaankin ja varsinkin omasta mielestään Mia Mari Johanna on kokoa M, eli kansanomaisemmin mahtava, vaikka onkin oman kertomansa mukaan laihtunut 6 kiloa . . . ja lienee ilman kavitaatiohoitoja . . .
  Kyseinen koko onkin kopsattu siitä Miamin lähellä olevasta valtiosta, eli Meksikosta sillä siellä on tutkitusti maailman lihavimmat ihmiset . . . ei sen puoleen polynesialaisetkaan eivät jää kauaksi. Eli paikallinen koko M tarkoittaa . . . kauniisti sanoen helvetin ylipainoista yksilöä . . .  glamourinen kauneushan on katsojan omanlainen harha, varsinkin kun Mia Mari Johannasta on kyse.

  Julia The Kooma, sentään varmaan aloittaa koulunsa, kera uuden pinkin penaalin ja koulupuvun, jahka pääsee kotiutumaan Miamista, toki varmaan erittäin ruskettuneena. Talkkarien salaseuran salainen asiamies on valmiina lentokentällä ja toivottavasti tapaa Julian, tuon melkein valmiin kosmetologin tsm. kauneusalan ammattilaisen, saadakseen vaihtaa muutama sana . . . menneestä ja tulevasta.