keskiviikko 21. elokuuta 2013

Varjo tanssii "tähtien" kanssa . . .

  Se on taas aika aloittaa sysky Tanssii tähtien kanssa- kilpailu ja Talkkari on huvikseen yhdistellyt toisenlaisia "tähtiä" nousevia ja laskevia "varjo" kilpailuun, jonkinmoisten perusteluiden kera.

- Marttina Aitolehto: Todella asioihin paneutuva kumitissi, jonka pravuuritanssi on samba . . .
- "Super" Marjo Niittyviita: Vain voitto kelpaa, lihomatta yhtään grammaa, pravuuritanssina rumba, jota tulee ehdottomasti katsomaan Andreas Goldberger . . . ja käyvät saunassa . . .  
 - Mia Mari Johanna Tukiainen: Glamourinen julkkis, joka ei esittelyjä kaipaa, pravuuritanssina fox ja kilpailun ulkopuolisena tanssina galmourinen hellokitty- nauhatanssi.
- Nina (ent. Myrskylän kunnanvalt. jäsen, omaishoitaja) Mikkonen: Talkkari ei kommentoi, pravuuritanssina valssi. Tulee paikalle, jos saa omaishoitajan miehelleen.
- Sofi Oksanen: Finlandiapalkittu kirjailija. Pravuurina valssi, Saarenmaa valssi, esittäjänä Georg Ots.

- Tauno (Tauski) Peltonen: Hieman hapuileva yksilö, pravuurina rumba . . . 
- Niko (BB) Saarinen: No . . . Talkkari ei kommentoi, pravuurina samba. Ja kilpailun ulkopuolisena tanssina letkajenkka.
- Anssi (mr Lothar) Viskari: Talkkari ei kommentoi, pravuurina tango ja kilpailun ulkopuolisena tanssina patjapolkka.
- Jussi Parviainen: Teatterin monialaosaaja. Pravuurina samba ja erikoispyynnöstä; Nahkaruoska soi . . . jos ei voita . . . tai voittaa; Terveisiä Pursimiehen kadun ent. studion tytöt . . .