tiistai 12. huhtikuuta 2011

Blogin alkupään juttuja . . .

Torstai, 23.7.2009
Tämähän on kansan syvien rivien tiedossa, mutta täytyyhän sitä "tutkia" ihan varmuuden vuoksi: Peräkammarin pojat ovat väkivaltaisempia ja vieläpä Tutkijat epäilevät, että edelleen kotona asuvilla nuorilla miehillä on vähemmän vastuuta, mutta enemmän rahaa tuhlattavanaan alkoholiin. Hohhoijaa, itsestään selvyyksiä vielä epäilevät. Joskus 80-luvun alussa, eräässä valtion virastossa oli insinööri, joka ei vielä 50:n rajapyykin ohittaneena osannut kuoria perunoita, äiti armas kun oli hoitanut asian. Tuli vaan mieleen eräs sliipparien kappaaleen ( Sinulle äiti) kohta, Saa tulla pyyhkimään. Ja äidillehän ei sanota vastaan, vanhempien kanssa asuminen on suurin nuorten miesten väkivallan riskitekijöistä, kun voi saada kuhmun otsaan armaalta äidiltä liemikauhasta. Tosin täällä on oma erityispiirre, puukko ja puntari pohjanmaalla tai sotkamon suunnalla pesäpallomaila.
Kukas se loppupelissä olikaan väkivaltainen ? ? ? ? Että sinne Brittein saarille tästä uutta tutkimusta väkertämään.

Ja kun ulkomaan kierrosta käydään, niin vaihteeksi Italiasta. Tämä alamittainen, jolla on tehty karvojen siirto perseestä päälaelle, Silvio Berlusconi on taas morkannut Suomea huorille, korjaan seuralaisnaisille. Ei taida tumpilla olla kaikki piuhat oikeassa järjestyksessä, vai onko hänkin peräkammarin poikia ? ? ? Mutta toisaalta hyvä ettei retostelu italialaisten ylivertaisuudesta keksijöinä ole mennyt ihan älyttömyyksiin: Italialaisethan keksivät toisessa maailmansodassa panssarivaunuun peruutusvaihteen. Ei sen puoleen, maailman helpoimmin luettava kirja; Italialaiset sotasankarit ensimmäisessä ja toisessa maailmansodassa. Onhan se tavallaan kaksiosainen, etu -ja takakansi.

Oli pakko keksiä uusi määritelmä suomenkieleen, Tukiaslogiikka, vetää sitten oikealta ohi blondien logiikasta.. Kun yrittää järjellä lukea, Lähes puolet "kavereistani" ei kuitenkaan tunne minua, ja he vielä arvostelevat minua, mikä on tosi outoa! Eipä ota selvää tai sitten se pitää lukea jurrissa. Oli kuulemma Facebookissa tämän sivusto kuulemma kaatunut. Ja kauhukuvia tulevaisuutta ajatellen, aikoo "Tuksu" lueskella hengellistä kirjallisuutta kesämökillä. Voisi lyödä vetoa. että tästä aiheesta kyllä kuullaan taatusti.