perjantai 15. huhtikuuta 2011

Tatuointeja.

Tässä aloitellessa töitä, niin mitä kummallisimpiin juttuihin ajautuu netissä. Esim. tatuoinneista kertovaan artikkeliin, missä kerrotaan mihin ei kannata kuvaa hakkaa.
  No, historian havinaa taas. Kaverin muija oli käynyt tatuointiliikkeesä ja oli laitattanut miehensä pärstäkuvan mahaansa. Sitä kun mies ihmettelemään, mutta naiselle oli hyvä vastaus. Jos sinä nyt kuolla kupsahdat, niin joskus 60:nä on kiva katsoa, miten sinäkin olet kasvoistasi rupsahtanut. Ja tämä nainen on synnyttänyt 3 lasta tatuoinnin oton jälkeen. Oikeastaan tämä kuvastaa sitä tosirakkautta, mitä nykyään ei ole.
  Toinen tatuointitarina, jonka todenperäisyyttä en valitettavasti ole voinut todentaa. Merimies oli joutunut sairaalaan, kun oli poikkassut molemmat kädet ja miestähän piti toki kylvettää. Ensinmäisellä kerralla oli vanheman puoleinen sairaala-apulainen asialla, kaiken kokenut ja nähnyt. Kahvihuoneessa jälkeen päin oli tirskunut tatuointien määrää miehellä, oli kuulemma penikseenkin tatuoitu ADAM. Siitä nuori vasta valmistunut sairaanhoitaja oli kiinnostunut ja kun kylvetyksen aika taas tuli, niin neito toimeen. Oli sitten tuohtuneena mennyt sitten tilittämään tuntojaan tälle vanhalle sairaala-apulaiselle. Nyt kyllä valehtelit kunnolla, sillä siinä munassa luki AMSTERDAM
.