perjantai 8. huhtikuuta 2011

Saunassa, onneksi perjantaina . . . ja melkein seksiä ? ?

 Jälleen (onneksi tälläkin kertaa) on ohi perjantainen "saunasessiomme" vaimon kanssa. Poikkeuksellisesti yhtäsun toista tapahtui, jo tänään . . .  Normi-duunari lauantaisaunahan oli Irvinin mukaan: Viideltä saunaan ja kuudelta putkaan. Ja pitihän meikäläisenkin tehdä se aikoinaan, ihan kokeilun ja periaatteen vuoksi ja Antti Hammanbergia kunnioittaakseni, toki suurena ihailijana ja ihan häntä kunnoittaen.

 Mutta tänään saunassa, tavallaan tapatui kummia. Toisaalta homma alkoi jo ehkä eilen, kun vaimoa rakasta sellaista hain jälleen kerran juna-asemalta. Silloin muijalla oli päällä ns. välikauden-takki, joka erehdyttävästi muistutti jotain lateksin ja nahan välimuotoa. Siinä kotiin ajaessamme visioin, että takista saisi hänelle seksikäät bikinit, niin ensimäinen "tuuppaus" tuli kylkeen. Lienee ensinmäinen ihminen maailmassa, ken ajaa autoa 45 estaan kulmassa, osumatta mihinkään kalliiseen.
  Mutta tänään saunassa sitten se tapahtui, sillä siinä hieroessani akan työn kovettamia hartitoita ja jutustellen ns.  mukavia,  HÄN iski ! !  Olin kuulemma siinä visioinut, siitä samaisesta takista tekeväni bikinit ja lähteväni rattopojaksi Mallorcalle. Potkaisi suoraan kulkusille, jotka soittivat sitten . . . .kulkuset kulkuset, kilvan helkäilee ja ihan suomeksi . .
  Se "isku" oli todella kivulias ja tuntuu vieläkin, kun täällä takapihalla istuskelen viimeisissä lumikasoissa tätä kirjoitellessa etä-yhteydellä. Eikä siinä kaikki, kuten eräs mainos sanoo, vaan lisukkeena löytyivät ne sukset mitkä "kadotin" syksyllä ensinmäisten lumisateiden aikoihin ja suoraan syöksyen molempien suksien siteiden päälle.
  Nyt on sitten koko alapää onnekseni turtana, kiitos kossun ja ympärilläni sulavan lumihangen, verta ei toistaiseksi näy, eli toivoa on vain pintavammoista. Onni kyllä ei ihan heti lopu, kunhan pystyn ryömimään kirsikkapuun alla olevaan korsuuni, jossa sitä puuduketta riittää, kokovartaloon nimittäin.

 Eli lyhyesti: Seksiä ilmassa, kun nyt on kevät.