tiistai 12. huhtikuuta 2011

Vaalikuumetta ? ? ? Ennakkoon äänestämässä ! !

 Talkkarikin on sitten etukäteen suorittanut kansalaisvalvollisuutensa, käynyt äänestämässä. Mutta toisaalta, jos kyse on velvollisuudesta niin pakkohan se on tehdä ja tietääkseni ketään ei ole pystynyt tai pysty pakottamaan Talkkaria äänestämään. Eli velvollisuus onkin todellisuudessa jonkinmoinen oikeus.
 No jos totta puhutaan, niin muija on ainoa kellä on valta pakottaa meikäläinen johonkin. Tosin silloin iskee meikäläiseen kuurous ja kansalaistottelemattomuus. Vastaiskuna on sitten puolison puolelta, ehkä pitkähö selibaatti. Suurien tunteiden suuria taisteluita, mutta aina meikäläisen sen viimeisen sanan sanoo, poikkeuksetta . . .  Kyllä kultaseni.

 Itse äänestyspaikalla joutui vaeltelemaan kopista koppiin, kun yhdessä kopissa oli sutattu kaikki muut ehdokkaat, kuin keskustan kellokkaat vihreällä värillä, toisessa taasen käytetty sinistä, eli kokoomuksen ehdokkaiden numerot oli näkyvillä, siis tavallaan vähän puolueiden värien mukaan. Vihreiden inhokien käyttämä vaalikoppi oli tuunattu viimeisen päälle, eikä siinä oltu rahaa säästety. Muiden ehdokkaiden numerot oli peitetty vastanyljetyillä turkiksilla.
 Eräässä kopissa oli käytetty mustaa väriä, niin ajattelin asialla oleven joku protesti-ryhmän, mutta tarkempi tiiraaminen tuotti sinänä itsensämukaisen tuloksen, siinä kopissa kannatettin RKP:tä lienee ihan maahanmuuttopolitiikkansa mukaisesti.
  Mutta löytyihän se oikean ehdokkaan numero, eikä se olllut Halla- Aho tai Soini. Toista ei voi äänestää ja toinen on varma läpimenijä, joten annoin ääneni sitten parhaaksi katsomalleni ehdokkalle. Ja jos läpi menee, niin hän saa toimittaa ainakin esteettömyystodistuksen, suppean turvallisuusselvityksen, rippikoulutodistuksen ja todistuksen rokotusta vesikauhua vastaan.
 Vaalisalaisuuskin tuli hoidettua viimeisen päälle, pelikirjoituksella numeron värkkäsin äänestyslappuun.