tiistai 12. huhtikuuta 2011

Peniskateutta, maailmalla ? ? ?

 Tänään uutisissa oli peräti kaksi juttua miehisistä elimistä, yksi irtileikattu ja yksi mukamas suurin käytössä oleva penis. Vaimon mukaan Talkkarilla on ihan riittävä, niin pituuden kuin paksuuden osalta ja kiittää kädestä pitäen joka kerta jos pystyy, useinmiten vain hymyilee . . .  onnellisena.
 Tosin talkkarilla on aamuisin pieni ongelma. Nuorempana sai painettua ns. aamuseisokin alas, mutta nykyään kun sen tekee, niin silloin nousee automaattisesti sängyllä istumaan. Missäköhän on vika ? ?

  Tämä leikattu on sentään lahjoituksen kautta saatu näytille maailman ainoaan penismuseoon Islannissa. Kuulemma erimuotoisia ja -kokoisia siittimiä museossa on yhteensä 276 kappaletta. Sieltäköhän näiden yksinäisten naisten ajanvietto-vempeleiden mallia on haettu ? ? Ja tiedossa ei ole myöskään, mikä on vierailijoiden suhde sukupuolisesti.

  Isoimmaksi väitetty vehje on taasen Johan Falcon lahkeessa, jommassa kummassa. Väitteensä mukaan 24 senttimetriä pitkä lepotilassa ja erektiossa 34 senttimetriä ja ympärysmitta on 16 senttimetriä, olisi isoin slaikkari päällä maan. Mittojen ( tuumamitoitus ) mukaan voidaan kyllä sanoa hänellä olevan aivan oikeasti kolmas jalka. Yksi jalka = 12 tuumma ja tuuma on 2,54 cm.
 Mutta jossain ruotsalaisessa dokumentissa Länsi-Afrikan rannikolla naisten suosimalla seksilomakohteessa löytyy mittavampia tuttavuuksia ja tätä tietoa voinee pitää melkoisen varmana tietona, sillä asiasta kommentoi noin 5-60 vuotias kaiken kokenut ja nähnyt ruotsalainen nainen.

 Ja tässä kyseinen uutinen, sitä tarvitseville tai muutoin asiasta kiinnostuneille, tutkijoille:
http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/T%C3%A4ll%C3%A4%20miehell%C3%A4%20on%20maailman%20suurin%20penis%20-%20sopii%20verrata/art-1288381998990.html