maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäis- Tukiaiset:kin

Melkeimpä ei päivääkään ilman Tukiaista uutisissa näköjään. Toinen isoista iltapäivälehdistä loihti kirjoittamaan, että Arto oli otattanut Johanna- tatuoinnin rintaansa, jutussa ei ole kyllä mainintaa, miten jurrissa miehenkuvastus on ollut.
  7-päivää blogissaan Tuksu on todennut: "Arton merkki hänen rinnassaan on viesti kaikille hännystelijöille, että pysykää erossa miehestäni, mehän olemme edelleen virallisesti aviopari ja sitä pitää kunnioittaa. Häistämme on vasta muutama kuukausi aikaa. Sormus hänen sormessaan saattaa välillä poistua, mutta tatuointi ei poistukaan niin helposti", Tukiainen kirjoittaa. Rajat siis asettaa tekemisille ja tekemättä jättämisille asettaa rouva. Liekö Arto ajatellut, että parempi tossun alla, kuin taivasalla, vaikka kesä onkin tulossa.
 TUKSU:lle tiedoksi, on muutama keino häivyttää tai muuttaa tekstiä, tässä muutama vinkki Artolle: Removed = poistettu , has-been = unohdettu suuruus tai deserted = hylätty.

  Eilisellä sitten kansa on Tampereella rankaistu, sillä kohu-blondi ensinnäkin esitti kolme kappaletta ja sitten vielä riisui retonkia siihen malliin, että heikompi hirvitti.
  http://www.stara.fi/2011/04/25/johanna-tukiainen-tampere-24-04-2011/

  Vaikka Talkkari on nähnyt kaikenlaista, alkaen mätänevistä ruumista ja täyteen paskotuista wc-pöntöistä, niin toisen kuvan kohdalla on pakko lähteä heittämään huutoyrjö vasta siivotulle takapihalle. Naapurikin ihmetteli kakoiluani, mutta kohta meitä oli kaksi yrjäömässä kun hänkin kävi katsomassa vinkaamaani sivustoa.