sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Wanhoja tekstejä, vuoden takaa:

Ero

JulmaJJJulmaJJ Torstai, 8.4.2010
Nyt ei ole kyse siitä äänikuningattaresta, jota on kohdeltu väärin tai sitten ei.

Vaan tässä viime vuoden puolella kirjotin kaverista, jota nainen petti ja jota verettömästi avitin kostamaan neuvoillani.
Ja taas on tällä, nykyään voiitaine puhua kävelevästä katastrofista, miehellä on naishuolia. Sentään ei kyseessä ole uusi nainen, vaan kaikesta kokemastaan huolimatta. entinen.
Oli jotenkin päässyt luikertelemaan tämä mato kaverini pääsiäsparatiisiin.
Jollain ilveellä kaivanut numeron esille ja pirauttanut kaverille lepertelemään. Nainenhan, varsinkin tämä on varsinainen moottoriturpa osaa puhua miehen ympäri.
Onneksi otti meihin kavereihin yhteyttä, tulevan uudelleenlämmittelynsä merkeissä.

Siinä kun tallilla ropailtiin moottoripyöriä, niin totuus alkoi paljastumaan.
Että yhteen ja ottaa tuleva lapsi omille nimilleen. Mutta siinä tentauksessa tuli myös ilmi, että ihan kotimaista tuontia, syytön syntymätön olisi.
Eihän me olla mitään rasisteja, sentään yksi ammatiltaan poliisi. Niin todellista faktaa saatiin polttoaineeksi, järkiperäiselle perusteluillemme.
Kaverihan ei muuten ole mikään keittiöihme, vesikin tuppaa palamaan pohjaan niin alettiin veotamaan sitten siihen.
Mitä äitisikin sanoisi, jos hieman tummeman lapsenlapsen viet näytille, sentään entinen kotitalousopettaja kansanopistossa ? ?
Ja kumminkin, meidän mielestä järki, kaverin mielestä taasen keittotaito ratkaisi asian. Sekoittakoon ex-akka, itse kehittämäänsä sekametelisoppaansa ja palakoon vaikkaa pohjaan.