maanantai 18. huhtikuuta 2011

Vaalitulos ja seuraus

Nyt on sitten käyty historialliset vaalit monella tapaa. Paavo Väyrynen, Marja Tiura ja Suvi Linden jäivät rannalle ruikuttamaan, monen muun veteraanivalehtelijan tavoin. Mutta taloudellisesti näillä häviäjillä ei ole hetkeen mitään hätää, vielä ei taida vaikuttaa määräaikainen sopeutumisraha. Mutta kansa on puhunut ja löytänyt totuuden siemenen akanakasasta.
 Ja Nummelan virhepipertäjien tietotoimiston mukaan Merikukka Forsiuksen putoamiseen heillä ei ole ollut osaa eikä arpaa,vaan sen onkin aiheuttanut Matti Vanhasen antama runollisesti sanottu ns. kuoleman suudelma vuonna 2007 Kesärannan tenniskentällä.


Toisella tapaa kansa tavallaan puhuu ja uhoaa, tuskimpa ne yli 6000 Facebookkiin vaalitulokseen tyytymätöntä muuttavat todellisuudessa ulkomaille.Uskoakseni näin suuren joukon kyseessäolessa Muuttopalvelu Niemi kyllä antaisi paljousalennuksia.
Toinen suosittu uhoryhmä on ”Fenno-Ugrian Refugee Centre of London” mutta sielläkään ei uhoa isompaa tapahtuu.
  Toisaalta, jos edes jonkinmoinen joukko tekisi uhkauksensa mukaisesti, niin mukaan voitaisiin laittaa muutama elinkeino-pakolainen ja lähettää heidät vaikka Somaliaan. Saadaan tavallaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kotosuomalainen eikä "koto"somalialainen tuntisi oloaan orvoksi, kun kumpaisellakin on toisensa. Ei olisi liian jyrkkä pudotus pelkkien mustien miesten joukkoon, kun muuttokuormassa on mukana muutamarantaruottalainen ja vihreä.
  Suomi kun on niin ahdasmielinen, että musta Somalialainen miehentapainen kukkakeppi-lökäpöksy on saanut aikoinaan sakkotuomion, kun poliisia oli haukkunut valkonaamaksi ja rasistiksi.
  
 Vaalit on käyty ja enään keskusvaalilautakunnan sinettiä vailla, odotellaan nyt sitten 4 vuotta ja äänestetään uudelleen uutta Jytky-menestystä, jos tarvetta on eli näillä eväillä mennään.