torstai 21. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen: munien maalausta ja pääsiäsnoitia.

 Tässä kuulin aikoinaan eräältä kaverilta jutun seksiterapiamaalaulusta, kun se auttaisi jos jonkinmoiseen aviokriisiin. Sattumoisin tämä kurssi oli lähellä pääsiästä ja teemanahan oli toki munien maalaus.
  Päästiin paikalle ja edelleen teeman tapaan ei ruokana ollut mitään lihaan viittavaa ja juomaksi oli toki kirkasta, mutta vain lähdevettä. Siinä kotiutusessaan tuleva ero-pari otti mukaan, ennakkoon pyydetyt varusteet. sivellin ja toisen toivottavaan muuttamiseen sopiva värinappi tieystä liikkeestä.

  Siirryttiin terapiahuoneeseen, jossa kumpainenkin riisui itsensä alasti. Arvonnan jälkeen ensinmäisen maalausvuoron sai nainen. Ensin annettiin ohjeen käyttää pelkkää vettä, että toinen tottuisi siveltimen sivelyyn. ajatteli nainen tälläkin kertaa oikaista ja suoraan käyttää väriä. Lopputulos oli . . . itsensä, mies oli vihreä kuin joku helvetin värivikainen SUUR-Smurffi. Suur tuli siitä, että isännällä tapahtui moneen vuoteen jonkinmoinen etuunotto.
 Ja sitten tapahtui vahdinvaihto, vuorossa oli mies. Kun naisensa tekoset arvasi, niin otti "kalustonsa" esiin. Oli siinä toki se pyydetty pensseli ja värinappi, mutta kaupasta tuli mukaan tavallan jonkinmoinen maalaustela. No, värinappi oli "vahingossa" valittuna ja ensinmäisenä käteen sattuvana, vaaleanpunainen.
 Alkoi vastavuoroinen maalausoperatio, ensin persselillä ja sitten telalla. Toki tulos oli vähintäänkin yhtä peittävä, kuin naisensa tekemä ja toinenkin oli kiihottuneessa tilassa, niin sehän johti sydämmentykytyksen tapaiseen loppuhuipennukseen.
  Mutta eräästä syystä avioliitto ei pelastunut monien suihkujen, tärpätin ja juuriharjan hankauksien jälkeen. Sillä, miehen vehkeen tuleva ex-vaimo oli tussilla värittänyt miehen hepin mustaksi.  Vielä eroa ei ole virallistettu, sillä kolmatta kierrosta asiaa puidaan hovissa. Ainona syynä, että näyttää tulevän, on, että nainen värinapin luppueesa, käteen löytyi tussi, joka antoi vain mustaa väriä. Kaikki muut värithän olisi meneet kaverille, mutta kuuramisyrityseten jälkeen, kun mieli oli niin mustana mulkun lisäksi, laittoi eropaperit vireille.

  Noidista on kyllä meikäläisellä tietoa, mutta on pakko retusoida ja siistiä kirjoituksia, ennenkuin julkaisen asian tiimoilta juttua.