torstai 21. huhtikuuta 2011

Heinä- ja elokuuta odotellessa . . .

Jaa`a elokuun tietämillä sitten aletaan "korjamaan" joulun ajan ja uudenvuoden hedelmiä, eli lapsia. Kaksi kolmesta talkkarin lapsestakin on tällöin laitettu alulle.

Mutta nyt on listattu maamme kotoperäisten naistemme hedelmällisyys. Top 10 on alkaen Tyrnävä, Lumijoki, Sievi, Merijärvi jne.
Äkkiseltään analysoituna pohjanmaan suunnassa ollaan ja lestadiolaisten vaikutusvallan alla. Ja päinvastoin huonompia ovat sikiämään naiset mm. Marienhamina, Korsnas, Sotunga. Liekö ruottalasten homojen vaikutus on vallitseva ja yksinkertaisesti nalli ei pala, kun fröken käskee.

Talkkarikin on tehnyt oman osuutensa kantaväestön vähentymisen estämiseksi, siittämällä kolme lasta, joka on keskimääräistä (1,86) enenmän.
Tosin lasten alkuunsaattaminen oli työn takana, enenkuin keksin syyt.
Ensinmäiset siittiöt kun tuppasit kuolemaan lähtökiihdytyksessä ja loput sitten takaseinää vasten. Onneksi pieni puuduttava annos alkoholia hoiti senkin jutun.
Vuorisen Juha, jolla taitaa olla neljä (4) lasta, onkin varsinainen sonni, meikäläiseen verrattuna.

http://www.iltalehti.fi/perhe/2010073112112443_pr.shtml

Mutta pikkuisen vaan ihmetyttää se asia, että miten nainen voi synnyttää esim. 1,86 lasta ? ? ? Vai onko se jonkinmoinen tilastollinen jippo.