tiistai 5. huhtikuuta 2011

Poliisi on POP ? ? ? ?

 Onkohan taas poliisissa ajateltu tätäkin asiaa ihan loppuun asti vai aiheuttiko se jollekkin lainvartijalle peräpukamia ja näppylöitä ? ?
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/T%C3%A4ss%C3%A4%20on%20kielletty%20valepoliisiauto%20-%20on%20vislailtu%20ja%20n%C3%A4ytetty%20peukkua/art-1288380636301.html

 Talkkarikin näki kyseisen ajoneuvon Töölössä ja mielikuvana ei tosiaankaan ollut poliisiauto, pikemminkin hyvänlaatuinen parodia. Onhan noita huononmalla maulla toteutettuja yrityksiä nähty.

  Toisaalla varmaan poliisi ajatteli ryhtyä eläinrääkkääjäksi, ja vieläpä mätkäytti "sakot" siitä koiran omistajalle.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011040513493690_uu.shtml

Olisikohan reppana lähtenyt potkimaan jotain yhtä isoa, muun rotuista koiraa  ? ? Tuskimpa, silloin tämä reppana olisi hyvällä onnella vain menettänyt jalan. Talkkari voisi koirillaan tulla testaamaan ao. poliisin reaktioita, kun yrittää potkia syytöntä eläinparkaa, tai taisi koirille jäädä munat ja muutama murkattu elin tai luu, jos hengissä selviäisi. Eihän talkkarin koirat ole ihan pieninmästä päästä, mutta niin lutusia . . . Kaukaasianpaimenkoiria.  Jutussa ei mainittu, että koirien omistaja olisi tehnyt rikosilmoitusta, joten syyttäjä on saanut tiedon jotain muuta kautta ja aloittanut rikostutkinnan.
 Toki joku roti pitää olla koiran irtipidossakin, mutta ei se oikeuta edes poliisia potkimaan viattomia luontokappaleita.