keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Testiä ja kostoa sanojen vaikutuksista.

 Maailma on tosiaan muuttunut jo tiedokulullisestikin, mitä tapahtuu maapallon toisella puolella, niin melkeimpä livekuvaa saa heti kotiinsa tv:n tai internetin kautta. Toista oli ennen, jossain perferiassa tai merentakaisissa siirtomaissa tieto saatiin kuukausien kuluttua. Niin se maailma muuttuu.

  Jos esittäisin uutisena Obamalla olevan salattu lehtolapsi, niin ennen sitä olisi vatvottu vuosia, mutta nyt se otetaan käsittelyyn, tutkitaan ja ammautaan uutisankkana alas minuuteissa.
 Tai jos väittäisin Israelin pääministerin Ehud Barakiin olleen  Le Vernet- keskitysleirin päällikkö, niin millaisen kuhinan se aiheuttaisi Israelissa, kun kansalla ei olisi muuta tieto, kuin sana keskitysleiri ? ? 
  No, korkeintaan CIA :n , FBI:n ja MOSSAD:in muutama virkalija soittaa kotiin ja kertoo jäävänsä ylitöihin. Ja kahvitauolla kiroaa talkkarin taas alimpaan helvettiin. Ruotsalaisia Sapo:n väkeä voisi kiusata sanoilla PKK, Palme, sillä joissain uutisessa mainittiin valokaapeliliikenteen kiertävän ruottin kautta.


Itseasiaa jotenkin Talkkarin piti kostaa verettömästi se, että kyseisissä maissa on Suomea tai sen kansan antamaa tulosta vaaleissa vähintään moitittu tai kauhisteltu. Kynä kun on miekkaa terävämpi.