tiistai 26. huhtikuuta 2011

Jonotusta, liikenteessä, eli hevetin juntit.

 Taas tuli todistettua omakohtaisesti, ettei liikenne pelaa Helsingin niemellä. tai siis pelaisi jos helvetinmoinen merkonomi / insinööri / AD + HD / assitentiijoukko käyttäsi joukkoliikennettä. Ei se tyhjä salkku tai pussuka voi painaa niin paljon, ettei jaksaisi raahata Espoon takaperukoille. Yli 90 % Länsiväylälle tulleista (Helsingin puolelta) oli yksin autoliikkeen öymaasturin tai muun munanjatkeen kanssa liikenteessä.

  Ei kyllä Helsingin liikennesuunnittelijatkaan selviä puhtain paperein. Aikoinaanhan eräs poistatti kietoliittymiä / liikenneympyröitä, sen kun kerkesi ja ilmoitti niitä vasta laitettavaksi takaisin, vain hänen kuolleen ruumiinsa ylitse . . siis se säheltäjä on näemmä kuollut. Eräällä toisella onnettomalla "suunnittelijalla" ei ollut kuulemma edes ajokorttia, ja sen kyllä huomaa. Että tämmöisiä ammattilaisia Helsinkin on aikoinaan palkannut. Ennenhän sanottiin, jollet ole tarpeeksi hyvä ja ammattitaitoinen yksityiselle, niin pääset kunnalla tai valtiolle hommiin.

 Ei talkkarilla ole julkista liikennettä vastaan ei, mutta ihan työn takia ei viitsisi 20 kilon pakkia ja paskaisia vaatteita Kauniasten läpi junassa kuljettaa, joka helvetin työpäivä kumpaankin suuntaan.