perjantai 15. huhtikuuta 2011

Järisyttävää tietoa, tavallaan vaaleihinkin liittyen.

 Tässä kun taas joutuu liputtamaan eduskuntavaaleja, jossa valitaan jälleen noin 200 puliveivaria päättämään asioistamme. Mutta itsehän me olotilamme järjestämme, sitä saa mitä tilaa.
 Ja kun vähän laskeskee, montako kertaa on joutunut lippuja nostamaan ja laskemaan, niin talkkarikin hämmästyi tämän tiedon edessä.
  Talkkari voi laske nostaneensa ja laskeneensa noin 20 vuotta ja liputuspäiviä on se 19 kappaletta, niin nostoja ja laskuja on tullut tehtyä kutakuinkin 11 000 kertaa, eli helvetin monta kertaa.
 Jos vielä lukujen valossa katsoo, niin 8 kroppaa on löydetty, 3 luovutettu Monosen miehille sairaalassa, viemäritukoksi lienee avattu jokunen sata. Ovenavauksiakin varmaan se tuhatkunta ja parhaalle oli 5 kertaa saman vuorokauden aikana, sekä poliisillekin on availtu ovia kolmisenkymmentä kertaa vähintään. Pahin paikka oli kun poliisin kanssa mentiin huoneistoon, jossa ei löytynyt mitään ehjää. Tai oikeaamin kattokruunu, johon oli tylysti hirtetty pumpattava Barbara.. 
  Lumista aukaistuja ovia ei kannata alkaa laskemaankaan, saatika ruohonleikkuria tuupattuja kilometrejä. Päivystetty on noin 5 vuotta yhteen putkeen, mutta velotettuja tunteja en sentään muista . . .

 Toivottavasti vaaliuurnille mennessä ihmiset muistavat viime vallikauden tapahtumia ja mitä kukin kansanedustaja on tehnyt. Ei kaikki ole kultaa, mikä kiiltää.

  Puhun niin totta, kuin osaan.