perjantai 22. huhtikuuta 2011

Kesän . . . muistoja . .

Siirrytty trendikkäisiin ihmisiin
JulmaJJTorstai, 25.6.2009
Hellettä pukkaa ja näemmä minulle myös tavallista ärhäkkäämpi kesäflunssa. Alkuviikon vielä jotenkin jaksoi puolitehoisena tehdä töitä, muuta viime yö muutti kaiken. Meni yö siinä sängyssä pyöriessä ja pisteenä I::n päälle, vaimo vielä, ilkikurillisesti ehdotti seksiä aamulla, kun niin kuumana olen käynyt koko koko ajan, "hottis" oikein, niin olihan sitä päälle 38 astetta aamusellakin, siis kuumetta .

Niin siitä trendikkyydestä, minullakin sitten on virallisesti heinänuha, oikein lääkäri sen totesi, tosin sv-numeron alla oli: Yleislääkäri, Psykiatriaan erikoistuva. Antoi vielä muutaman reseptinkin. Mutta täytyy muuten internetistä tarkastaa, mitä lääkeitä ne oikein on.
Niin, toinenkin hyvä puoli heinänuhasta on, että voin hyvillä mielin kieltäytyä nurmikon leikkuusta takapihalla tai kukkien kastelusta, kun on tuo heinäallergia. Eri asia sitten on, mitä seurannaisvaikutuksia on, tosin pelkäämpä pahoin, että ulkoruokinta tai pehmytkudos-vammat vartalossa, lienevät siitä lievimmästä päästä.

Ajattelin tässä hieman pilailla eräiden radiotomittajien kustannuksella, töissä tässä sopivasti ennen helteitä, asennutin studiokohtaiset kattojäähdyttimet, joten kylmästi nupit kaakkoon ja puhallus täysille, niin eiköhän alka vilu tulla ja sanonnan mukaan, Siperia opettaa . Joten kiitos Juha Vuorinen ideasta, tämän aamuisessa Radio SuomiPop:in setistä, istuskelit jääkuution päällä kulkusiasi kylmentäen.