tiistai 26. huhtikuuta 2011

Kodin koneista . . .

Luonnon ihmeellisyyksiä ja sun muuta vol. 2
JulmaJJLauantai, 4.7.2009
No, tulihan sitä tänään taas imuroitua. Mutta tulipa valehdeltua lukijoille, sillä tarkemman tutkimisen jälkeen löytyi kolmas nappi imurista, oikein namiskuukkeli ! ! ! Normaalisti johto ulos imurista ja sähköverkkoon ja päälle. Kuului vienoa suhinaa, imuletku lattialla ollen. Sattumoinen yksi kissamme oli imuletkun etupuolella, kun löysin sen kolmannen nappulan. Oli sellainen käännettävä ja sen vieressä luki, VOL- jotain. Minä toki kääntämään sitä isommalle, jolloin kissan häntä imuputkeen sisälle. Kyllä kissastakin lähtee ääntä, sano. Hätäpäissään sentään löysin stop-nappulan, joilloin kissa seiniä pitkin yläkertaan karkuun tai tarkemmin ajatellen turvaan minua tai imuria.
Sainpa sentään alakerran imuroitua, yläkertaan ei kannattunut mennä, sillä kissa sähisi portaiden yläpäässä.
Kun vaimo tuli kotiin töistä, ensin meinasi kiittää mutta katsotuaan ympärilleen siis seinille, totesi vain että melkein onnistunut siivous. Kissa ei edelleenkään uskalla / halua tulla alakertaan, pitää viedä ruokakin sinne, jostain kummasta syystä. eihän minussa ole todellakaan vikaa, syyhän on vain ainoastaan huonojen neuvojen ja sen perkeleen imurin. Ei taida saada pillua tänäkään iltana.

 Jk. Listaan on tullut lisää, pesukone, kuivausrumpa ja astianpesukone . . .  Silitysrautaa tai tehosekoitinta en ole vielä kokeillut.