maanantai 11. huhtikuuta 2011

Tulossa; Kesä, kärpäset ja . . .

 Pikkuhiljaa alkaa ilmat lämpenemään ja hameen helmat lyhenemään. Kyllä siinä wanhan silmä lepää, tosin erään talkkarin kaverin tulee olla erikoisen varovainen; 1 x kävellyt liikennemerkkiä päin, mistä jonkinmoinen "aivovaurio" ja avioliitto sekä 4 lasta, 2 x täräyttänyt toisen auto perään ja 1 x niskalihakset niin jumissa, että relanksentteja tarvitsi kunnolla ( ei viinaa ) ja viikon sairasloma.
 Toki wanhoja muistellen, niin Taiveahon Satu aloitti tavallaan parlamenttaarisen minihame-villityksen vuonna 2004. Paheksuvat paksujalkaiset suonikohju valtiopäiväsisaret aihettivat sen, että samankaltainen pukeutuminen myös taannoin kiellettin Italiassa Castellammare di Stabian kaupungissa ihan sakon uhalla. Samoin Ukrainan hallituksessa tehtiin päätös kieltää minihameet ja piikkikorot ja pukeutua jatkossa "ammattimaisesti" mitä lie se sitten tarkoittaakaan . . .  
  Tämä kevään ensiminen niitti on tullut Allen & Overy -asianajajatoimistosta Lontoosta, ei sielläkään saa harjoittelijat pitää minihameita . . . vanhemista pattipolvisista ja tukisukkia käyttävistä riivinraudoista ei uutisessa ollut juttua.

  Ja Talkkarin harraste-aerobiologinen tiedoite; Ilmojen lämmetessä on odotettavissa erilaisia siitepöly- ja hiekkapartikkeleita ilmassa, sekä satunnaisia pillupöly-pölähdyksiä, joiden määrä korretoituu lämpötilaan verrattuna. Ilmojen edelleen lämmetessä tilanne vain pahenee, kuten viime keväänä.
 Tieteellisenä johtopäätöksenä on se, että aikasemmin sitä persvakoa etsittiin housujen alta ja nykyään etsitään housuja persvaosta.