perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pääsiäsnoitia . . . kin

 Tässä on jo hetkenaikaa mietiskellyt, muutamaa juttua pääsiäisnoidista. Ensinnäkin, mitä polttoainetta se luuta käyttää ja onko se biologisesti kestävällä pohjalla tuotettua ? ?  Toiseksi, mikä enenmän on aiheuttanut pohdintaa jopa paskahuussissa istuesessa, miten se noita pysyy luudan päällä jos keppi kulkee jalkojen välistä. Eli pysyykö varsi paikallaan, kun kiihdyttää taivaalle vai tapahtuuko jonkinmoinen lipsuminen kepin päältä  ? ?  Ja kolmanneksi, mitä helvettiä se noita tekee kahvipannulla ja kissalla siinä mukana hommassa mukana ?
 Tässä kun haastellut ihmisiä asian tiimoilta, niin yhtäpitävää vastausta en todellakaan ole saanut, siis myyttiä ei pysty murtamaan.

 Mutta, todellisista noidista elävässä elämässä . . .  Yleensähän se on jonkinmoinen hellyyttely-termi ei-toivotulle naishenkilölle. Jotkut naispuoleiset ovat sen valinneet vaihtoehto-ammatikseen, lumppuilun ohella. Ja jotkut taasen ovat tietoisesti sitä.
 Siitä on hyvänä esimerkkinä lienee esimerkiksi Johanna "Tuksu" Tukiainen. Ainakin keikkapalkkioihin verrattuna, paino vs. palkkiot, on hinta luultavasti siedettävällä tasolla. Tuksun kohdalla toteutuu täydellisesti tämä sanonta: Ennen etsitiin persvakoa alushousuista, nykyään etsitään alushousuja persvaosta. Tämän hokeman on lienee parikin mieheksi tunnistettua miestä nähnyt ja voi sen allekirjottaa, Tuksun "aviomies" ja se kuvaaja, ken näki Noidan liitelyn keikalla aikoinaan . . . Oli muistaakseni 7-päivää lehden bileet, sitä saa mitä tilaa.
 Eli tässä on jonkinlainen esimerkki: Noidasta, joka tosin toimii ympäri vuoden.