keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Sakkoseksiä

Jos linjauksena yleisesti on nyt, että yöravintolassa suihinotto lavalla tuo sanktioina sakkoja, niin mitenköhän oikeus ja poliisi suhtautuu piväsaikaan terasilla suoritettuun samanlaiseen tekoon ? ?  Tosin teko tai teot ovat tietääkseni rikosoikeudellisesti vanhentuneet.
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/Yle%20Suuseksi%20y%C3%B6ravintolan%20lavalla%20toi%20sakkotuomiot/art-1288380834672.html

  Pohdintaa asian tiimoilta aiheutti että talkkarin kaveri, ei siis talkkari ole kyseistä toimintaa harrastanut kesäisin jokusen ravintolan terassilla. Tytöt olivat keskenään lyöneet (juoneet) vetoa, ken uskaltaa tehdä temput, todistajien läsnäolessa. Ja tämänkin villitys sai alkunsa eräistä ryyppäjäisistä erään talkkarin kaverin luona, silloin joskus kun seksi oli vapaata ja kondoomeja ei tarvittu.
  Pöpi-Lissuhan sen voiton vei, kun vielä elämäneliksiirit siirsi suustaan paukkulasiinsa, lisää makua kuulemma tuomaan. Tarjoilija kyllä vähän katsoi kieroon tytön kossivissyn väriä, kun uutta tilausta meiltä kävi hakemassa.

  Lissu sai aikonaan lisänimensä, kun kävi kerran vähän akkuja lataamassa Hesperiassa. Selvinpäin hiljainen hissukka, mutta kun viinaa sai, niin melkoinen rääväsuinen kyrpämylly siitä tuli. Oman laskujensa mukaan oli vienyt poikuuden noin 30 onnekkaalta siihen mennessä, eräänlainen rakkauden lähettiläs tavallaan.

  Onnekseen tai epäonnekseen, miten ja miltä kantilta sen ottaa, talkkari ei sentään kyseiseen katiskaan kertaakaan koskenut, kettan kyllä luudalla lykkinyt kauemmaksi.
 Toisaalta, kun tuo 50-villitys on alkanut, niin jos muija sen kerrankin . . . tekesi sen loppuun asti . . .