tiistai 19. huhtikuuta 2011

Viime vuonna . . . joskus kesällä.

Hotels.com oli tutkinut, mitä ihmiset kaipaisivat minibaarin täytteeksi lisää. Särkylääkkeitähän se väki mukamas hinkuu. Mutta pitää vaan osata lukea rivien välistä: Miehet kapaavat Viagraa ja naiset jälkiehkäisy-pillereitä. Kortsujahan niissä toisinaan kuulemma on. Kun on vakituisessa parisuhteessa, niin mitään sadetakkeja ei tarvita.

Jacksoni on sitten haudattu ja vielä ilman aivoja. Meinaavatkohan geenitutkijat kloonata Jackon ja toteuttaa fanien toiveen uudelleensyntymisestä ? ? Taitaa olla miehessä ainoa paikka, missä ei kirurgin veitsi ei ole käynyt.

Nuorenahan se vitsa on väännettävä: 12-vuotias pysähtyi vasta piikkimattoon, luki IL:n uutisessa. Villi veikkaus, että pojasta kuullaan vielä.

Kun tässä on jokusen aikaa, väkeä pidetty jännityksessä mitä ystävälleni, joka mm. törmäsi liikennemerkkiin ja pokasi elämänsä naisen, sekä mitä ns. viimeisenä poikamiesiltana tapahtui. On sille tapahtunut senkin jälkeen paljonkin.
Jokusia vuosia sitten, oli vaimonsa kanssa pääsyt olemaan ihan kahden, lapset saatu tuupattua isovanhemille. Oli käyty lefassa, syöty romattinen illallinen kynttilöiden valossa jne. jne. Ja tottahan toki, loppujen lopuksi siirrytty makuuhuoneen puolelle. Tottahan toki tilanne oli kiihottava, ei lapsia ja hauska ilta takana. Oli siinä kuulemma "aitaa kaatunut" Kliimaksin hetkellä oli mies tuntenut ihan pienen vihlaisun pakarassaan. Aamusella sitten suihkussa oli selkää pikkuisen kirveltänyt, kun vampulla ja saippualla sitä hieroi. Siinä kuivatessaan, sattumoisin katsoi olan oli peiliin. Oli selkä kuin muslimien raipparangaistuksen jäljiltä.
No, aika parantaa haavat, muttei yhtä, sitä pakarassa olevaa. Alkoi pakara ns. mätimään, lääkärillehän sitä oli mentävä. Tutkimuspäydälle vatsalleen ja perse paljaaksi, tohtori puudutuspiikkiä pakaraan. Löytyihän se syy, miksi se perse mätäni. Tohtori liiotellun hitaasti veti haavasta ulos, katkenneen kynnen joka oli oikein manikyyrin toimesta lakattu kirkaan punaiseksi. Samalla kun miehellemme sitä näytti, niin sanoipa alakuloisen oloisesti; Ei tainnut olla ensimäinen kerta kun perseeseen on sulla sattunut. Se palovamman arpi näkyi, muistona viimeisestä poikamies illasta.
Nykyään kuulemma siinä perheessä harrastetaan seksiä siten, että vaimo on käsistään raudoitettuna sänkyyn tai sitten pitää paksuja lapasia tai lasketteluhansikkaita jotka on vedetty nippusiteillä ranteisiin. Kinkympää voisi olla, jos kokeilisivat vanhan ajan nahkarukkasia. Täytyypi heille seuraavaksi hääpäiväksi hankkia sellaiset.